BLOG

På landet

Woop woop, det går undan i faniljen Winqvist liv :-). För hipp som haver har vi lämnat Skåne och befinner oss i familjens stuga uppe i Dalsland. We lööööve stugan!

 

Vi är här för att få styr på ett litet tak-projekt som svärfar behövde hjälp med. Så M bygger och Alma och jag chillar.

 

Ni ser, vi chillar. Almas projekt för dagen var att få på sig sina brillor själv. Det gick sådär…

 

Mitt projekt var att få Alma ren efter kvällsgröten utan varken badbalja eller badkar. Det gick bättre :-). 

 

Denna bloggerska sitter med ett glas rött i handen och blickar ut över Dalslands vackra landskap. Hela familjen W tog tåget upp över landet idag för att hänga lite i släktens stuga som ligger här. Vi ska bara stanna till imorrn då vi drar vidare till släkten i Örebro men jag tror att vi ämt oss för att återvända några dagar nästa vecka. Vi gillar verkligen stugan! Den har dessutom en liten extra betydelse för oss då vi var här på mini-moon efter vårt bröllop förra året. Nä, vi trivs här ute på landet helt enkelt, kanske för att vi bott i ett betong-mecka de senaste 4a åren 🙂

Nu börjar dock köttet på grillen bli färdigt och det är dax för mig att ägna mig åt att äta gott och snacka skit. I hemlighet planerar jag att ta en tidig kväll och lägga mig och läsa, det händer ju inte ofta nu för tiden.

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nellie 2 July, 2013 Reply

  Jag kan tänka mig att landet är härligt som kontrast till storstadslivet! Söta Alma badar i diskhon, en klassiker. :) Kram

 2. Nina 3 July, 2013 Reply

  Men alltså sista bilden, jag dör sötdöden, finaste Alma! Ser verkligen underbart ut - livet på landet ;-) Hoppas så småningom kunna köpa ett litet torp eller liknande här i trakten. För vi kommer nog att bo kvar inne i stan, trivs så himla bra med att ha nära till allt ;-) Kram på dej fina Sara & tack för kommentaren hos mig.

  • lifeinshanghai 3 July, 2013 Reply

   Ja vi har kommit fram till att den perfekta kombon hade varit lägenhet i stan och hus på landet.