BLOG

På mini-moon

Make och maka. Dag 3

 

Vi kör svenskt all the way! Men kanelbullar och plåtkoppar med fläderblomssaft i. Svensk sommar när den är som bäst!

 

Det är lite svårt att veta vad jag ska börja. När jag lixom har sååååå mycket att berätta och såååå många bilder att visa er! Så jag börjar där jag är, på mini-moon i Dalsland. Redan dagen efter bröllopet körde M och jag upp till familjens stuga som ligger här uppe och gjorde om sovrummet till en honeymoon-svit. Och sedan har vi bara sovit, tittat in i öppna brasan, frossat i svensk mat, gått prommisar och luktat på blommor. Dalsland i sin tur, har välkomnat oss med sol och en klarblå himmel. Vi är helt enkelt precis där vi vill vara.

Och bröllopet. Det blev precis så som vi ville att det skulle vara. Avslappnat, fint, äkta och sedan en hejdundrans fest (tom mormor röjde på dansgolvet till kl halv två!!!). Jag får lixom ta att återkomma till denna grymma helg! Måste bara smälta den själv först.

Och att vara gift. GRYMT! Även om livet som gift hitills är ganska likt livet som ogift :-). Lite mer bling bling på vänsterhanden bara. Hihi, nä jag kan verkligen rekommendera dig att säga det stora JA:et. Det är häftigt!

Ja, också en sneakpeak för den som önskar. Titta in till våra underbara bröllopsfotograf Malin. Där ligger ett litet försmak på mig och M som brudpar, mer väntas att komma senare i veckan. 

 

Stor kram och massa kärlek från fru Winqvist 🙂

 

PS, tusen tack för alla era kommentarer och grattishälsningar. Ni skulle bara veta hur mkt de värmer!!!! Kärlek i massor tillbaka till er!

Comments

 1. Malin w-h 21 June, 2012 Reply

  Hej fru Winqvist! Ser ut som att ni det underbart! Bara njut och ha en härlig midsommar! Kramar

 2. Gunilla 21 June, 2012 Reply

  Så kul att följa er resa även om jag känner er. Du skriver så bra att man bara måste fortsätta. Stort grattis och ni var fantastiskt vackra och det lyser om er på bilden <3 /G

  • Gunilla 21 June, 2012 Reply

   Även om jag inte känner er ska det så klart vara!

   • lifeinshanghai 25 June, 2012 Reply

    Tusen tack för dina fina ord Gun! Det värmer verkligen en bloggerskas hjärta! Hoppas att vi "ses" fler gånger här inne. Kram Sara

 3. Anna 22 June, 2012 Reply

  Vilket magiskt bröllopsfoto! Gillar klänningen också. Njut av ledigheten och varandra!

 4. Pingback: På landet | lifeinshanghai

  […] Vi gillar verkligen stugan! Den har dessutom en liten extra betydelse för oss då vi var här på mini-moon efter vårt bröllop förra året. Nä, vi trivs här ute på landet helt enkelt, kanske för att vi bott i ett […]

  Reply