BLOG

På väg

20120509-184327.jpg

Jag är på väg mot en tjejkväll och sitter (som sig bör en vardagskväll strax efter 6 i Shanghai) fast i trafiken. Hihi, hade varit ett kul projekt att försöka räkna ut hur många timmar jag spenderat i en taxi de tre senaste åren :-). Ser verkligen fram emot kvällen, dricka lite vin o snacka skit är välbehövligt ibland.

Kram Sara

Comments

 1. Lisa 10 May, 2012 Reply

  Låter som en trevlig kväll :)

  • Sara 11 May, 2012 Reply

   Ja det var supertrevligt o mkt välbehövligt

 2. Piccolacasa 10 May, 2012 Reply

  hoppas att du hade riktigt mysigt, det är du värd! kram

 3. faster 10 May, 2012 Reply

  hej Kära sara och MIcke jag är dålig på detta med att skriva i bloggar Men vill ändå skriva till er. Har idag talat med din mamma Birgitta ( en klok kvinna) Vi vill bara önska er en alldeles fantastisk underbar dag. En lite fråga skulle du bli glad om din gamla faster kom och slängde lite risgryn på dig/er. skriv gärna till mig på min mail . Kram Faster

  • Sara 11 May, 2012 Reply

   Hej faster, jag mailar dig i helgen. Bamsekram från mig