BLOG

Petra Ringström

Ett av tre fynd från helgen utan man i stan. Den klassiska Petra-toppen, av Petra Ringström. Det blev en likadan i rött oxå, denna top är av en modell som jag kan köpa fast jag har några få mammakilo kvar. Btw, ser ni att jag kommit i slim-jeansen :-). 

 

Helgen som gick var som bekant kantrad av bebis och tjej-häng. Bland annat  hängde vi en hel eftermiddag hemma hos min goda vän Petra som driver sitt egna klädmärke, Petra Ringström (som jag ju skrivit om många gånger förr, kolla här tex). Petra är en riktig power-kvinna. Hon har ju lilla Olivia som är en vecka äldra än Alma och trots det kör hon även fullt ös med sitt företag. Ujujujuj säger jag och undrar var hon får energin från. I alla fall, i helgen hade Petra sample-sale och självklart var vi där. Jag kom hem med två linnen och en långarmad topp i ljuvligt silke. Kommer att bli perfekta plagg i den varma sommarvärmen Shanghai bjuder på. Om du är sugen på vackra silkeskläder så tycker jag att du ska kolla in Petras hemsida. Det är rea även där så skynda och fynda!

Om du istället vill se lite bilder från helgen som gick så titta in till Hanna. Hon har lagt upp ett gäng mycket fina bilder, tror ämt att Hanna börjar bli en små-proffsig fotograf!

 

Kram Sara

Comments

 1. Hanna 18 March, 2013 Reply

  Men söta vad snäll du är! :) Kram!

 2. Anna 18 March, 2013 Reply

  Håller med Monica! Skinny jeans på hot mama :)

 3. Anna 19 March, 2013 Reply

  Snyggt linne!! Och visst är det en skön känsla när "skinny jeansen" passar igen?:)

 4. Malin 20 March, 2013 Reply

  Så fint!!!! Du är ju jättesnygg! I fin form redan! Vilken lyx! Kram!!

 5. Linn 20 March, 2013 Reply

  Och när jag ser den här bilden blir jag ännu mer övertygad om att du kommer att lyckas gå ner dina kilon. Hade aldrig kunnat tro att du nyligen fått en liten. De där mammakilona som du pratar om syns ju inte :-)

 6. Nellie 22 March, 2013 Reply

  Vilken lycka att komma i jeansen! Silkestoppen ser underbar ut. Jag ligger lite back i bloggläsandet märker jag, du har varit aktiv det senaste. :) Kram