BLOG

Philip the tailor

Philip the tailor syr först upp din kostym i enbart fodertyg. Ser till att allt sitter som det ska och sedan kommer kostymen i dess riktiga tyg.

Vi har haft hembesök av Philip the tailor. En skräddare som gör skräddarsydda kostymer som fått M på fall. Så mycket på fall att han ällde 2 kostymer till direkt efter att han provat sin första. Visst är det charmigt att man kan få en skräddare som kommer hem till en, mäter fixar och donar och som sedan leverar en toppen-kostym?! Speciellt då han kommer med världens sötaste små nålaskar i plåt.

Det finns många skräddare som Philip the tailor och generellt så är de ca dubbelt så dyra som om du syr upp en kostym på tygmarkanden. Men de är grymt mycket bättre, speciellt Philip the tailor :-). Vi fick honom rekommenderad av underbara Lovisa men bara om vi lovade på heder och samvete att inte ge ut hans nummer. De riktigt exlusiva skräddarna håller man lixom hårt i :-). Så vi sänder tusen röda rosa till Lovisa från LOVA som nu inte bara fixat min bröllopsklänning utan även Mickes bröllopskostym.

 

Happy shopping!
Sara 

PS, imorrn ska jag prova min klänning. På riktigt 🙂

Comments

 1. linda 24 April, 2012 Reply

  Förstod pa inlägget att du inte kan berätta hur man får tag på just Philip. Men du kanske kan tipsa om hur man hittar andra som honom :) En annan fråga, hur lång tid tar det på ett ungefär från första hembesök till leverans? Tack for en toppen-blogg! /Linda

 2. Alexia- 24 April, 2012 Reply

  Nämen kom de till er! Lyxigt! ;)

 3. Pingback: lifeinshanghai

  […] jag på ett shoppinginlägg, jag vill ju så gärna visa er min nya jacka. Uppsydd av skräddaren Philip the tailor, och jag är bara såååå nöjd! Men Philip är dyr, jag betalade 950kr för denna jacka, hade […]

  Reply