BLOG

Plank pose

DSC_0120

I just spent maaaany minutes in plank pose. I have to say, I think my core is stronger than before I had Alma :-). But I have done lots of core-work.

Anyway new country, new inspiration! I think this will be the summer when I added running to my yoga-routine. I just don’t feel like running at all in the Singapore-heat. But it’s another thing in the Swedish forest and I’ve already been out twice. I’m not doing 10 km as i used to, more 3 or 4. But I might be able to add some by the end of the summer.

What are you doing this summer?

swedish_flag_503baeb6ddf2b308090005f0

Jag har precis spenderat måååånga minuter i plankan och jag tror banne mig att jag har en starkare core nu än innan jag fick Alma. Men så har jag också jobbat hårt på just magmusklerna.

I alla fall, nytt land, ny inspiration! Jag tror att detta blir sommaren då jag började springa ingen. Jag har haft noll spring-lust i Singapore-hettan men det är en annan sak hemma i de svenska skogarna. Jag har faktiskt redan hunnit med 2 löpturer. Det är inga 10 kilometare som det brukade vara, snarare 3 eller 4. Men det kanske bättrar sig i slutet av sommaren.

Vad tränar du i sommar?

Kram Sara

Comments

 1. frida 25 June, 2014 Reply

  jag kommer traska en del för jag är en usel löpare och varva med spinning och grupp pass.. tyvärr har jag kommit ifrån yogan lite men det är ju bara att ta nya tag efter sommaren

 2. Fröken L 25 June, 2014 Reply

  Imponerande. Själv är jag långtifrån lika stark för att klara av plankan. Ja, den friska luften här i Sverige är verkligen fantastisk. Jag varvar löpning med promenader och önskar att ta tag i yogan ordentligt igen. Kram Linda

 3. Peppe 25 June, 2014 Reply

  Har själv kommit igång med lite löpning. Känns mer motiverat efter att man lämnat Shanghai där varken luft eller trafik inbjuder till löpning. Här i Tokyo med alla parker så är det betydligt trevligare dock lite varmt, men kan tänka mig att hettan gör sig mer påmind i Singapore

 4. annelie 26 June, 2014 Reply

  Hej Sara, välkommen hem till Sverige! Ikväll ska jag gå på mitt första yoga-pass i vuxen ålder och jag är taggad!! Sist jag skulle gå så avbokade jag i sista sekunden för jag var så nervös. Det är jag nu också, jag kommer se ut som ett troll där inne bland alla trogna yogare, men nu ska jag minsann komma iväg! Tänkte på dej på en gång, så jag var tvungen att säga det. Haha! Miljoner kramar från en som fortfarande tittar in här regelbundet även om jag inte lämnar några spår efter mej!