BLOG

Playdejt

DSC_2391 DSC_2394

När Alma har riktigt riktigt roligt 🙂

 

Nämen, så var det måndag igen. Det är fasligt vad veckorna springer iväg, eller vad säger du? Idag har Alma och jag playdejt på schemat. Jag vet inte hur ni andra mamma-lediga har det men för mig är playdejts och andra små bokningar ett måste. Jag blir knäpp av att gå hemma med Alma en hel dag. Hon är dessutom inne i en klängigare fas så att sitta själv och leka är inte ett alternativ för henne. Och att läsa bebis-böcker (Almas favoritsysselsättning) bli fort lite småtrist alltså…

 

cats

 

Ja så idag blir det alltså en playdejt hemma hos en av mina mamma-vänner här. En playdejt SIngapore-style för badkläderna åker med. Det är en annan favvis hos Alma (och mig), att bada! Hon börjar bli riktigt vass Alma, doppar huvudet utan problem och hoppar gärna från kanten. Hon kommer gå i sin mammas sim-forspår denna lilla tjejen.

 

DSC_2424

Vår lilla badtjej!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Karin 13 January, 2014 Reply

  Sötsaken! Härligt med full rulle! Kram!

 2. sara 13 January, 2014 Reply

  oh vilka underbara foton!!! =)

 3. Helena Ma 13 January, 2014 Reply

  Måste erkänna att jag är lite avis på dig som får leka med en sött docka i poolen.. vill vara med också lol

 4. Linnéasgoodiebag 13 January, 2014 Reply

  Åh hon är ju för söt, vilka härliga bilder och skönt att kunna bada så mycket. Ja mycket hellre gekkoödlor än möss känner jag;) Hoppas att ni har en mysig playdejt. Stor kram till er

 5. Sandra 13 January, 2014 Reply

  Vilka underbara bilder!! Jag håller med dig, man måste försöka hitta på lite saker och komma hemifrån. Men sedan Aston började gå har det blivit enklare att vara hemma, han roar sig själv mycket bättre numera :-)

 6. annelie 15 January, 2014 Reply

  Vilka fantastiskt lyckliga bilder! Som vanligt kan min dag börja med ett leende på läpparna efter ett besök här inne! :) kram!

 7. Malin 15 January, 2014 Reply

  Det ser jättemysigt ut. Och så glad alma är;) Härligt!!;)