BLOG

Poängen

 

Håll tummarna för att jag kommer hem till mina Shanghai-hoods imorrn!

 

Ojoj, snacka om att jag fick hjärtat i halsgropen idag när jag hörde att Lufthansa strejkar och ställer in flighter till Shanghai. Jag ska ju flyga hem till Shanghai med just Lufthansa imorrn! Efter många mail till vår travelservice fick jag tillslut lugnande besked och det ser ut som att mitt flyg kommer att gå som det ska imorrn. Håll tummarna! Vill ju inte bli strandad i Poznan över helgen…

Annars går just denna torsdagen inte till historien direkt. Dagens höjdpunkt får bli kvällen som jag spenderade med room service, film och lösviktsgodis från Sverige. Filmen jag såg handlade om en bloggerska och jag kunde inte låta bli att reflektera över lifeinshanghai. Jag har bloggat i över tre år nu och till vilken nytta känner jag ibland?! Jag började blogga för att berätta för vänner och familj om livet i Kina och nu vet jag inte riktigt var vi hamnat, för så där värst myckt om Kina skriver jag inte om :-.). Och jag har mina aningar om att de flesta av er läsare inte alls känner mig IRL.  Nä, sanningen är att jag börjar känna mig lite vilsen med lifeinshanghai. Att passionen, och meningen fattas mig. Är det kanske dax att ta en paus?! Eller har ni en ide eller två om hur vi kan sätta fart på lifeinshanghai igen?! Input mottages gärna!!!

 

Stor kram Sara

Comments

 1. Anna 7 September, 2012 Reply

  Jag förstår vad du menar. Tänker också på det ibland - varför jag bloggar... Men jag tycker absolut du ska fortsätta! :)

 2. Katja 7 September, 2012 Reply

  Hej Sara! Jag tycker inte du ska sluta! För mig funkar bloggen precis som du skriver, det känns liksom som att man är uppdaterad i ditt liv trots att vi bor så långt från varandra just nu. Och jag tycker visst du skriver om Kina och hur saker och ting funkar där. För mig är det en rolig stund varje morgon när jag kommer till jobb och börjar med att läsa din blogg! Don´t stop... är iaf min tanke! Kram!!!!

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Vad söt du är vännen :-). Tror att du måste vara en av mina trognaste läsare, brevis mamma och farmor! Stor kram till dig!

 3. Caroline 7 September, 2012 Reply

  Sluta inte blogga! Du kan väl blogga om det som komma skall - det är ju hur spännande som helst och säkert kul att dokumentera! Det behöver inte handla så mycket om just Kina för det är bara en del av ditt liv ju.. Dessutom måste det kännas tjatigt efter så många år där. Jaja, jag hoppas iaf inte att du slutar blogga! Stor kram från Skåne P.s. Hoppas du kommer hem i tid! D.s.

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Ja, att blogga om Kina börjar kännas lite tjatigt :-). Men det kan även resten av livet göra :-) Jag kom hem i tid, inte en minut försenad, yeah! KRAM!

 4. Piccolacasa 7 September, 2012 Reply

  Hej snygging! Jag har lite dåligt samvete. Har inte klickat in hos dig som jag brukar. Har varit självupptagen och stressad ett tag. Nu känns det som om allt börjar landa. Anyway, din blogg måste inte ha något annat tema än "livet med Sara". Det är ju dig och det vi gillar att läsa om, kläder, mat, träning, inredning, resor, konstiga Kina-saker. Det skulle bli jättetomt utan dig! Ett tips som gjorde att jag tände till var att ragga lite nya läsare, det gjorde jag genom att böja läsa några nya bloggar och kommentera hos dem. Då kom det nytt folk till bloggen, nya kommentarer och man fick ny sug på att berätta och visa, även sånt man tidigare skrivit om. Kram!!!!

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Hej tjejen! Det där dåliga samvetet vet jag inte var du fick från :-) Att hinna med sin egenblogg är stressigt nog, bonus när man hinner med andras! Bra ide att hitta lite nya bloggvänner, ska nog göra ett litet ryck! KRAM

 5. Malin W 7 September, 2012 Reply

  Klart du skall fortsätta! Det är så härlig att kunna följa dig/er när ni är så många mil från Sverige! Samtidigt är det nästan en liten reseblogg, det är så många ställen du får möjlighet att komma till och det är intressant att läsa om!! Blir ju lite rollgare också när det är någon man känner som skriver liksom.... (Har en gammal kollega som också läser din blogg. Hennes son bor i Kina, glömt att berätta det)

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Tack vännen! Vad kul att du har en kollega som oxå läser, det är så spännande att höra lite om vem som sitter där på andra sidan :-) KRAM

 6. Annika Soulcityguide 8 September, 2012 Reply

  Hoppas du kommer med ditt flyg! Recension på Clarins mineralfoundation kommer upp i helgen:)

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Jag hann :-) Nu ska jag in till och kolla in din recention!

 7. Lisa 8 September, 2012 Reply

  Håller tummarna för dig! Kram

 8. annelie berg 8 September, 2012 Reply

  Först och främst ska man blogga för sin egna skull, resten kommer på köpet känner jag. Ibland tar det flera veckor upp till en månad innan jag fattar tangenterna, men då finns också ren harmoni. Aa, tänk att blogga kan komma att bli så avancerat :)

  • lifeinshanghai 9 September, 2012 Reply

   Hahaha, att blogga är en hel vetskap :-) Men du har helt rätt, det måste vara roligt!!!