BLOG

Practice on

DSC_0626

DSC_0624

 

Jag har banne mig ämt mig! Innan sommaren är här ska jag kunna stå på underarmarna! Minst 10 sekunder ska jag kunna stå där, och helst utan en vägg bakom mig. Rekordet hitills är ca 5 sekunder. Men då kollapsade jag mot väggen bakom mig så jag har en bit kvar. Någon som hänger på!? Ja, och för dig som inte vet, det är så här en “forearmstand” ser ut.

Nu kör vi fredagskväll här vänner! Vi har två vänner som kommer över på middag så här ska piffas lite. Det står lax och chokaldmousse på menyn, annars hoppas jag på trevligt tjötande men det lär inte vara något problem med :-).

 

KRAM Sara

Comments

 1. Nellie 11 April, 2014 Reply

  Du gjorde det! Tjoho! Snart blir det kanske du som är matgurun! :) Kram och trevlig helg!

  • Nellie 11 April, 2014 Reply

   Alltså denna kommentaren skulle ju vara på det andra inlägget. :) Jag antar såklart utmaningen. Har ingen aning vilket utgångsläge jag har för jag har aldrig testat den positionen. Hur svårt kan det vara? ;)

 2. Emma 12 April, 2014 Reply

  Jag är absolut på den utmaningen! =) Kul!

 3. Hanna 14 April, 2014 Reply

  Jag tvivlar inte en sekund på att du klarar det! Och om du tar dig an det så blir mitt "innan sommaren" att komma in o en bra träningsrutin igen. För nu är muskler a så gott som ihop igen!! Woho! Och jag styr stegen mot vår granne (yoga och hälsobutiken) och köper en ny matta IDAG! För min blev kvar i SH. Kram!