BLOG

Preparing

page

Några av de små ting jag är på väg att klicka hem till Sverige, allt kommer att ligga under granen till lilla Alma. Japp, hon diggar kaniner :-). Allt kommer från HM Home.

 

Tiden går så himla fort att jag glömt att vi snart är på väg till Sverige. Japp, vi hade tänkt oss en vit och kall jul i år, till skillnad från  den som Singapore har att erbjuda. Om lite mer än tre veckor går flyget till Skåneland och vi längtar redan!

Varje gång innan jag är på väg hem till Sverige så sitter jag och nätshoppar lite. Det är helt enkelt vissa grejer som måste inhandlas i Sverige. Som många av mina hudvårds-produkter, och inredningprylar jag bara inte hittat i Singapore. Just inredning är en något jag alltid handlar när jag är hemma i Sverige. Den skandinaviska inredningsstilen är unik och här i Asien är den svår att finna, och hittar man den är den hiskligt dyr. Och just inredningsprylar gillar jag dessutom att handla online, det är ju inget som ska provas. Som sagt, nätshopping it is. I år har nätshoppingen blivit ännu lite roligare än vanligt då jag snubblat över sidan cuponation, en sida som erbjuder rabatter på diverse olika nätshoppar. Det är bara att klicka in på deras hemsida och surfa erbjudanden, smidigt som bara den.

 

KRAM Sara

In just a bit more than 3 weeks I will be on my way to a Christmas in Sweden. Hopefully a white Christmas in Sweden. And as always before I head back home, I’m doing some Sweden-shopping, online of course. Beuty-products and design-items are something I often prefer to buy in Sweden, and then its perfect to buy it online!

Comments

  1. FREEDOMtravel 19 November, 2014 Reply

    Då hoppas jag att ni får en fin vit jul i Sverige! Själva hoppas vi på värme! Om 9 dagar rullar vi söderut i Europa för ett 1 år långt husbilsäventyr :)