BLOG

Prickigt

DSC_0862

Här har jag varit de senaste kvällarna, bland prickigt tyg.

 

DSC_0864

Jag har nämligen startat det sy-projekt jag gått och funderat över ett tag. Ni vet, det kan ju vara så rysligt svårt att få fram den där symaksinen men när den väl är på plats så sitter jag som fastnålan. Fastnålan, fniss fniss!

 

Jag erkänner, det går lite trögt härinne just nu. Den där blogglusten, den kommer och går. Just nu är den lite längre bort och jag kan inte låta bli att fundera över om det är dax att ta en bloggpaus. Det har ju hänt förr det här, att logglusten sinar och hitills har den alltid kommit tillbaka. Vi får hoppas att så är fallet även denna gång :-).

Annars så måste jag slå ett slag för barnsången i svenska kyrkan i Singapore. Varje tisdag klockan 11 är det babysång för barn under 1 år. Mixat på norska och svenska. Numera har de även en norsk barnmorska på plats på tisdagarna, en lite äldre sådan som ser det som ett perfekt sätt att sluta arbeta lite långsammare. Ja, också är det lunch efteråt med en hel hög av föräldrar och bebisar. Supermysigt!

 

DSC_0872 DSC_0873 DSC_0874Så blev visst min docka med en prickig klänning. Och jag har stolt fått svara “den finns tyvärr inte i någon butik, jag har gjort den!”

 

ENGLISH
I admit, its a bit slow in here. The passion for blogging, it comes and goes. And right now, it goes and I cant but thinking that it might be time for a break. It happened before, the loss of passion and every time it has come back. Lets hope that it will also this time!

When I’m here I have to recommend the baby song at the Swedish church in Singapore. Every Tuesday at 11 am its baby song for kids below one year. Mixed in Swedish and Norwegian  And now they also have a Norwegian midwife on place. A midwife that sees this as an opportunity to pension a bit slower. Japp, and afterwards they offer lunch. Highly recommended!

 

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Anna 5 November, 2013 Reply

  Verkligen söt klänning - kul att sy själv!

 2. pilla 5 November, 2013 Reply

  Supersöt klänning!

 3. Josefine 5 November, 2013 Reply

  Jättefin! Så härlig känsla att kunna säga "den har jag gjort!"

 4. Sandra 5 November, 2013 Reply

  Vilken söt klänning på en söt liten tjej! Det har du gjort bra! - i dubbel bemärkelse ;) Kram!

 5. Hanna 6 November, 2013 Reply

  Fina både tjejn och klänningen!! :)

 6. Johanna B 6 November, 2013 Reply

  Söt klänning, duktigt! Kan du inte ha ett inlägg och visa lite mer bilder på ert nya hem? =) Kram

 7. Linn 6 November, 2013 Reply

  Du är händig, må jag säga! Vilken supersöt klänning. Hoppas att blogglusten kommer åter. Kan bara hålla med, det går lite i vågor och jag försöker att inte pressa mig själv och tvinga fram något när jag har en svacka. Men det är svårt... svårt att släppa taget. Det är ju ett projekt som ligger lite extra varmt om hjärtat.

 8. Lina 7 November, 2013 Reply

  Prickigt är superfint! Var har du hittat mönster till klänningen? :D

 9. Malena 7 November, 2013 Reply

  Supersöt klänning till supersöt tjej! Och får man önska ett inlägg om lusten infinner sej att blogga? ;) Jag blir väldigt inspirerad av dina yoga bilder! Jag är själv rätt så nybörjare när det gäller det. Jag måste gå på en klass eller ha en video att följa, jag är inte riktigt "självgående" än så att säga. Så jag läser gärna mera om yoga övningar :)

  • lifeinsingapore 9 November, 2013 Reply

   Åh tusen tack för tipset! Jag skriver ju gärna om yoga!!! Stay tuned :-)

 10. Lisa 8 November, 2013 Reply

  Sara, wow vad duktig du är! Känner igen det med blogglusten, den kommer och går.. Alma är så söt :)