BLOG

Reslust

DSC01137DSC_1609 DSC_16291

Det är svårt att inte längta bort till en semester! Dessa bilderna är från vår Thailands-resa för tre år sedan. När M friade :-).

 

Jag är ju en tjej som älskar att resa. Och så har det ju varit länge :-). Faktiskt är det till och med så att det är kärleken till att resa och önskan om att bo utomlands som fick M och mig att falla för varandra. Och titta så bra det gick ;-). 8 år senare (ja, snart är det 8 år sedan M och jag gick på vår första dejt) har vi rest halva jorden runt känns det som, och bott utomlands i 6 år. Inte illa.

För den som vill spana in alla våra resor så har jag samlat dem här. Det är några stycken men jag lovar att de bjuder på massa res-inspiration. Just nu drömmer vi om safari i Afrika, road-trip på Nya Zeeland och city-semester i Japan. De två sistnämnda ligger närmast till hands då vi bor relativt “nära”. Det är ju bara 12 timmar till Nya Zeeland här ifrån :-). Men innan vi tar oss iväg på en längre tur så kommer det att bli några strand-semestrar i närheten. Malaysia är bokat i februari och jag tror det blir en sväng till Thailand i april. Nice! För dig som går i restankar kan jag rekommendera bravofly, bra ställe att hitta billiga flyg på!

 

KRAM Sara

I love to travel! If you want to have a look at all trips I’ve made since moving to Asia, take o look here. I promise that you will get inspired. Now we are dreaming about Africa, New Zeeland and Japan. Who knows, maybe it will happen next year 🙂

Comments

  1. Caroline 26 November, 2014 Reply

    Jul på nya Zeeland med Winqvist's till julen 2015 är vad jag drömmer om

  2. FREEDOMtravel 26 November, 2014 Reply

    Nya Zeeland är jättefint och spännande, kan verkligen rekommendera en resa dit! Japan skulle vi också gärna besöka! För egen del rullar vi om två dagar ner i Europa för 1 års oplanerad resa!!!

  3. Grethe 26 November, 2014 Reply

    En grå dag i November i Göteborg, då är det som att få en vitamin injektion, när man går in och tittar på dina fantastiska bilder!