BLOG

Restaurant week in Singapore

DSC_3010

Det är restaurant week i Singapore denna veckan vilket betyder att vi är ute på stan och testar nya restauranger.

DSC_2997

Igår var vi på den italienska restaurangen Zafferano men nja, det blir ingen favorit för oss. Efterrätten var vacker som ni ser, och minförrätt yammi (pumpa-soppa) men resten var inget speciellt.

DSC_3004 DSC_3005 DSC_3006DSC_3002

Som vanligt var det sällskapet som gjorde kvällen och middagen övergick i drinkar som övergick i trötta föräldrar på väg hem :-). Ganska gött när alla i gänget måste upp och ta hand om ungar vid 6 på morgonen, så behöver man inte känna sig tråkigast i gänget när man vill hem framåt 12-snåret.

DSC_3011

Och ingen fine-dining i Singapore utan lite fine-utsikt. Men tröttnar ju aldrig på denna storslagna view.

 

Hej vänner! Hoppas att ni har en fin söndag! Här har vi så klart varit upp med tuppen. Även om det var min sovmorgon idag så gick jag ändå upp vid halv åtta. Det räknas tydligen som sovmorgon nu för tiden (med all rätt då M var uppe vid halv sex…). Vad som är gött med att starta sin söndag tidigt är att man får så himla mycket gjort! Jag har inte ens ätit lunch än men har hunnit organisera om i köket, plantera lite på balkonen, leka med bebis, äta frulle, ta en förmiddagsfika och titta på ett avsnitt Greys anatomy (alltså den serien får aldrig sluta) och nu sitter jag här.

Nu ska jag ta och svänga ihop lite lunch här i lägenheten på 18e våningen och i eftermiddag ska vi på 2 års kalas, pool party till och med :-). Hur står det till hos dig?

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Fröken L 26 October, 2014 Reply

    Vad härligt att testa nya restauranger. jag håller med om att det är sällskapet som faktiskt gör det. Kan piffa upp vilken tråkig middag som helst. Vilken underbar utsikt, förstår att man inte tröttnar på den. Här har jag bara tagit det lugnt idag. Städat, handlat, lagat kalops och hängt lite med mamsen. Nu väntar jag på att killarna ska komma hem efter pappa-vecka. Önskar dig en härlig vecka. Kram Linda