BLOG

Restaurant week

DSC_4954Häromkvällen var jag och några tjejer ute och åt tapas. Det är nämligen Restaurant Week i Singapore, bästa veckan att vara ute och wine-a dine-a!

DSC_4956

Ingen tjejmiddag utan rödvin i glasen!

DSC_4962Eller choklad till dessert för den delen :-). Denna maten hittade vi på My little Tapas BarClub Street. Jag var mycket positivt överaskad, ett bra tapasställe med bra läge! 

 

När vi bodde i Shanghai lärde vi oss om konceptet Restaurant week. Ett koncept som finns i många storstäder världen över och som innebär att stadens bästa restauranger öppnar dörrarna för oss vanliga dödliga och erbjuder menyer till ett mycket förmånligt pris. Stockholm kallar man veckan krogveckan, kolla in den!

Just nu pågår Restaurant week för fullt i Singapore och M och jag var inte sena att boka upp några restaurangbesök. Vi älskar ju att gå ut och äta riktigt gott. Lite osis är att vår er (och därmed barnvakt) har semester just denna veckan. Så istället för att gå ut och käka tillsammans varje kväll denna veckan har vi fått dela upp oss. Dock tackar jag aldrig nej till en kväll ute med tjejerna :-). Idag står det en lunch på schemat, på en riktigt fancy pancy krog. Denna torsdagen har potential med andra håll. Håll tummarna att lilltjejen uppför sig enligt mammans förväntningar och snällt sover i vagnen hela lunchen (alternativt nöjer sig med att sitta stilla med i-paden) #inmydreams.

 

KRAM Sara

Comments

 1. FREEDOMtravel 19 March, 2015 Reply

  Det känns som att tapas utanför Spanien ofta är mer exklusivt än tapas i Spanien... Vi är ju i Spanien nu och det finns tapas överallt, men på de flesta ställen känns det som ett det inkluderar ganska enkla pommes frites-grejer... ;)

  • lifeinsingapore 20 March, 2015 Reply

   Ja så är det kanske :-). Har inte varit i Spanien på över 10 år så jag har ingen aning om hur äkta spanska tapas "bör" vara

 2. Pingback: Expatlife | lifeinsingapore

  […] var min eftermiddag igår. Förstår ni nu varför jag älskar restaurant week?! Tre-rätters på en av Singapores bästa restauranger för 40 SGD (ca 240 […]

  Reply