BLOG

Salongen

Tänkte visa er salongen igen. Nu med matta och lite mer piff än sist. Det är grymt lyxigt att ha ett rum som bara är till för att sitta och mysa i!

Snyggast i salongen är utan tvekan våra taklampor. Denna skönhet har ni sett innan men ser ni att det skymtar lite nytt i bakgrunden?

 

I ena hörnet hänger 3 lampor som vi köpte när vi var i Vietnam för några år sedan. Sen har de legat och väntat på att bli upphängda och nu äntligen kom de till sin rätt!

 

Tja vänner!

Idag kan jag inte komma på vad jag ska skriva, vi håller en helt vanlig måndagskväll och de är helt enkelt inte så innehållsrika. Har ätit en pasta, ällt lite grejer som vi vill köpa i Sverige och börjat fundera på Sverige-packningen. Har alltså varken något roligt att berätta eller några intressanta reflektioner att dela med mig av.

Så jag bjuder på några bilder jag knäppte i helgen, på salongen. Jag börjar faktiskt bli riktigt nöjd med det rummet!

Kram Sara 

 

Comments

 1. annelie berg 28 August, 2012 Reply

  Ååå, så fint! Det ser verkligen avkopplande ut! HAWAII! WOW! Helt fantastiskt. Nu blir jag avundsjuk, men GUD så roligt för er! :) :)

 2. Karin 28 August, 2012 Reply

  Snygg ni har det:) Hoppas ni har haft en fin sommar! Själv är man tillbaka efter Sverige-koman, känns skönt!:) kram

 3. Lisa 28 August, 2012 Reply

  Jätte fint Sara!! Kram

 4. Josefine Bunke 29 August, 2012 Reply

  Hej Sara! Ramlade in på din blogg! Vad fint du har det här! Visst var det de där lamporna du köpte i Hanoi när vi var där samtidigt? Snygga! Kram

 5. Mia 30 August, 2012 Reply

  Ser att ni verkligen "boat" in er, jättefint! Och världen är visst jätteliten för Josefine, här ovan, är en kompis till mig! :) Kram

 6. Pingback: Vardagslyx | lifeinshanghai

  […] ur öronen på mig. Till råga på allt kom jag hem i rimlig tid så jag tänkte sätta mig i salongen och njuta lite av en varm choklad och tidningar från Sverige innan det är dax för denna donnan […]

  Reply
 7. Linn 11 September, 2012 Reply

  Men vilken underbar plats! Stora, stora fönster och två sköna fåtöljer att sjunka ner i... Älskar lamporna. Blir en perfekt mix av modernt och... orientaliskt (är det rätt ord måntro?).

  • lifeinshanghai 11 September, 2012 Reply

   Hahaha, jag vet inte riktigt :-) Men det är det nog, är ju en orientalisk touch i salongen ändå!

 8. Pingback: Ängla-jul | lifeinshanghai

  […] lite mer diskret julpynt har intagit bänken i salongen. Änglavingar i trä. Är nog egentligen tänkt att hänga i granen men jag tycker att de passar […]

  Reply