BLOG

Sara och Tuppen

HIhi, man slutar aldrig förvånas när man går på Shanghais gator. Det går att springa in i lite vad som helst.

 

Så var det då torsdag och solen skiner fortfarande över Shanghai. Vi har haft en sådan underbar vecka! Blå himmel tillhör ovanligehterna här och nu har den visat sig i snart en vecka i rad. LYX! Det är lite för varmt för att kunna njuta av den på något annat sätt än vid en pool men ändå.

För att hylla det fina vädret lite tänkte vi göra en premiär idag och ta vår snygga bike till jobbet. Än så länge har vi bara tuffat runt på den på helgerna. Det är något som fungerar i Shanghais hetta, att låta vinden svalka en från en elmoppe. Jag är dock mäkta glad över att det är M som sitter vid ratten och måste hålla koll på trafiken. Den är som bekannt crazy i Shanghai!

Happy torsdag vänner!
Sara 

Comments

  1. Piccolacasa 27 July, 2012 Reply

    Hihi du ser lite...skärrad ut! Dont like? Kan säga att man kan bli förvånad på Årupsvägen i Billeberga med. När M och hans far byggde häromdagen sid de plötsligt öga mot öga med grannens tjur! Den hade tagit sig ut, över vägen och in bakom husen. Herrarna var då lite skärrade för detta är en big bjässe. Men de lyckades lura ut den och väl vid hagen så hoppade den in igen. Vem vet när den känner för att komma på besök igen?!

  2. sara 31 July, 2012 Reply

    Hahaha, nopp jag är inte lika van vid djur som du är .-) Himla tur att det inte var en tjur jag sprang in i dock 