BLOG

Schampo-tips?

DSC_2736

The hair. helt au natural och morgonrufsigt.

 

GODMORGON!

Hoppas ni har en fin söndag! Här i Singapore närmar sig klockan lunch och vi är på väg ut på stan för lite ärenden och en familjelunch på stan. Vi ska bara fixa lite först :-). M ska skicka in en jobbrapport, Alma ska sova klart och jag ska bara blogga lite.

 

DSC_2735

Er alldeles egen bloggerska på språng denna morgon!

 

Imorse gjorde jag en upptäckt av tydlig ilandsproblems-karaktär. Mitt schampo och balsam är så gott som slut. Jag köpte några stora flaskor när vi var på Hawaii (det är ju så billigt bra bra hårvårdsprodukteri USA). Men nu, 1,5 år senare är det slut, sjukt dryga produkter kan jag konstatera. Men i alla fall, jag har ingen aning om vad jag ska köpa nu. Är det någon som har tips på bra schampo och balsam som passar lockigt och torrt hår?! Bring it on!

 

DSC_2731

Japp, denna kalufsen efterlyser hårvårdsprodukter som trollar bort friss och torrhet. Alla tips mottages gärna!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Anna 12 January, 2014 Reply

    Jag använder Kevin Murphy och är nöjd. Finns i olika varianter (antar att mitt "blonde angel wash" inte passar ditt bruna lockiga hår...).

  2. Emma 12 January, 2014 Reply

    Jag använder Lanza och de har ju olika typer av schampoo. Nu har jag haft frissigt hår men inte lockigt men mitt frissiga tillstånd har liksom avtagit sen jag börjat använda Lanza. Det är också väldigt väldigt drygt så det är mitt tips. Hoppas du hittar något bra.