BLOG

Semester på gång

DSC_3640

Det här med solskydd alltså. Solcreme, solhatt, solglasögon. Ett måste för de små i Singapore men långt från poppis hemma hos oss. Det åker av lika fort som det åker på…

 

Jomen vi laddar inför semester här. Jajamen! Semester! Jag kan inte låta blir att smaka på ordet igen, semester! En väldigt liten sådan, men dock semester.

M är nämligen i Penang i Malaysia på jobbresa, även kallad semesterparadis. Så Alma och jag åker dit imorrn också gör vi en långhelg av det hela. Ska bli så grymt nice! Vi ska bo på resort, lapa sol, pussa ett-åring och ligga på hotelrummet och hålla varandra i handen när den lilla somnat. Hela helgen.

 

DSC_3641Köpte ett par nya solbrillor till Alma, hon tycker att de är attans roliga. Men merän 2 minuter får de inte stanna på.

 

Jag tog en liten sväng om stan igår för att köpa lite nödvändiga semesterprylar. Och ibland blir man  lite galen på Singapore. Jag letade nämligen solhatt med knytband för att göra det lite svårare för Alma att ta av sig hatten. Jag gick in i den ena barnaffären efter den andra, men de har bara vintermössor. Vintermössor, i Singapore?! Vem tusan köper en sticken toppluva till sina barn i Singapore. Här är ju 30 grader varmt, även på vintern. Det blev HM som blev min räddning till slut, de hade i alla fall 1 solhatt. Så den fick det bli.

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Nina 13 February, 2014 Reply

    Ljuvligt! Ha en fin semester :)

  2. Anna 13 February, 2014 Reply

    Härligt med semester! Vintervanorna i Singapore känner jag igen från när Tina & Martin bodde där ... (dunjackor tex)

  3. Helena 21 February, 2014 Reply

    Aw Alma! Hon ar coool.