BLOG

Shanghai-hood

En riktigt Shanghai-klassiker. Tar du en prommis i Shanghais bostadskvarter så lovar jag dig att du kommer se något i stil med detta.

 

Så har ytterligare en dag gått av denna veckan, hjälp vad tiden rusar iväg ibland. Eller hur?! Jag har haft en riktigt bra dag och fått mycket goda nyheter som jag hoppas på att kunna dela med mig av snart :-).

Dagens bästa var dock att jag fick till lite träning idag. Jag har ju haft sånna problem med min onda höft att jag inte kunnat träna på lääänge. Men idag så fick jag ett OK av min läkare och vips så sprang jag iväg till gymmet. Det fick bli ett gäng längder i poolen idag, skonsamt och utan belastning för min känsliga höft :-). Jag är dessutom simmare i botten, spenderade mina tonår under vatten, och det var riktigt härligt att känna hur varje simtag fick mig att flyga fram i bassängen. Eller nja, flyga var nog en överdrift, det var ju si sådär 15 år sedan jag var riktigt vass på att simma. Men framåt gick det och jag hade riktigt bra flyt.

Nu är klockan på tok för mycket, har nog lite yetlag kvar i kroppen ändå för vanligtvis är jag helt död vid den här tiden. Dax för mig att krypa ner under täcket och ladda inför morgondagen.

Kram på er och tusen tack för alla fina kommentarer som ramlat in här på sitone!

Comments

 1. Marie 12 September, 2012 Reply

  Tack så jättemycket.. Ja det ska jag absolut göra, jag vill bara skriva på papperna först. :) (Ska göra det imorgon) :)

  • sara 13 September, 2012 Reply

   Vad spännande, grattis!

 2. Piccolacasa 12 September, 2012 Reply

  Tummen upp för att höften är bättre! Jihoo! Tack för tipsen om mat vid träning! Blir att testa sig fram! Blev lite rädd när jag blev så trött i lördags, övervägde att ta med en cola! Har hört att triatleter och andra tar det under loppet. Och jag är ju i precis samma klass ;) kram!

  • sara 13 September, 2012 Reply

   Hahaha, helt klart jämnförbart med ett triatlon :-). Är ju verkligen inte kul att stå där "på scen" och känna att man inte orkar lyfta ett knä så kan ju vara bra med lite backup :-)

 3. Hanna 12 September, 2012 Reply

  Vad härligt att höften är bättre. :-)

  • sara 13 September, 2012 Reply

   ja verkligen :-)

 4. Marie 13 September, 2012 Reply

  TACK vad snäll du är. :) Jag är av precis samma uppfattning, det är verkligen superviktigt. :) Kram