BLOG

Shanghai Sculpture Park

Alldeles intill Le Meridien She Shan där vi bodde i helgen ligger Shanghai Sculpture Park. Precis som namnet avslöjar är det en park med skulpturer. Mitt i parken ligger en liten sjö som man går runt på ca 30 minuter, så har man också sett hela parken.

 

Shanghai Sculpture Park var riktigt välgjort och i bra skick. Väl värt ett besök för den som är sugen på lite parkhäng. Tar ca 45 minuter att köra dit från centrum. Det går även att ta metron.

 

Jag måste återigen säga att vi är så nöjda med vår lilla mini-semester i She Shan. För dig som söker en lätt och smidig get away från Shanghais innestad kan jag verkligen rekommendera dig att ta in på le Meridien i She Shan. Särskillt nice är det nog på sommaren då hotellet har en riktigt nice utomhus pool.

Nä vänner. Att unna sig små get aways lite då och då borde man göra oftare. Man behöver faktiskt inte dra på stort och flyga långväges varenda gång man vill komma bort en liten stund. Det går lika bra att leta upp ett nice hotell i stan, checka in där och bara chilla. Speciellt rekommenderbart när man har en liten. Perfekt övning att gå på restaurang när man hade hotellrummet en hissresa bort.

Vänner, nu tycker mannen att jag är urtrist och att jag borde ägna mig åt kvällens film istället (deaf at a funeral),

Kram på er!
Sara 

Comments

 1. Linn 12 February, 2013 Reply

  Visst ska man unna sig mer sådant! Det behöver inte vara så svårt, och det behöver inte heller kosta så mycket. Har sagt i flera års tid att jag ska börja unna mig att gå på massage åtminstone en gång i månaden. Kanske dags att göra slag i saken??

  • lifeinshanghai 14 February, 2013 Reply

   Haha, ja då låter det som att det är dax nu! Jag var faktiskt på massage idag, superskönt!

 2. Monica-Gravid med nr 1 13 February, 2013 Reply

  Ja, att unna sig sådana saker borde man verkligen göra oftare! Ser härligt ut. Ha en fin filmkväll :) Kram!