BLOG

Shanghai-shoppa i Sverige!

Denna klänningenköpte jag till ett bröllop förra sommaren. Då bar jag den med pärlor och en sjal. En vanlig lördag kan man bära den lite mer solo och den blir perfekt för en kväll på stan. Köpt av Petra.

Vänner! Jag har flera gånger skrivit om Petra, min vän som driver sitt egna klädmärke här i Shanghai, Petra Ringström. Ni kan kolla in vad jag har köpt av henne här, här eller här. Tjusigt värre, eller hur?!

Nu mina vänner har Petra öppnat en web-shop, www.petraringstrom.com så nu är det fritt fram att handla Petras silkesplagg även från Sverige! Nu är det även så finurligt att Petra ger 40% rabatt till alla mina läsare. Ja ni läste rätt så SKYNDA ATT FYNDA HÖRRNI!!! Erbjudandet gäller till den 2a september och när ni äller så ange “PETRA shanghai” som rabattkod. Jag har aldrig testat att handla online av Petra så just det kan jag inte säga så mycket om, däremot använder jag de plagg jag köpt av Petra flitigt! Silkestopparna, skjortorna och klänningen kan jag varmt rekommendera, speciellt till det pangpris Petra erbjuder nu! Don´t miss out!

Kram Sara

Comments

 1. Piccolacasa 7 August, 2012 Reply

  Det ska kollas upp! Den är verkligen fin på dig, nedersta kortet till höger är jättehäftigt!

 2. Lisa 8 August, 2012 Reply

  Men Gud så snygg klänning :) du är lika snygg som vanligt! Jag måste kika in på hennes sida, se om jag kan hitta något som passar mig snart ;) Kram

  • lifeinshanghai 10 August, 2012 Reply

   Ja vilket perfekt tillfälle för dig att handla massa nytt :-)

 3. Malin Weinert 8 August, 2012 Reply

  Hej! Ska kolla in hennes sida! Fick hem mina första designkläder från Shanghai och är såå nöjd. Beställde bland annat "red pocket long skirt" från idea2lifestyle som jag hittade på etzy.com (min favoritsida ända sen vårt bröllop) kjolen är galet fin och diskret men designad på ett sätt som kläder inte är i Sverige (om jag ska ha råd att köpa dem). Så bara ett tips nu när du är där:) Kram på er Malin

  • lifeinshanghai 10 August, 2012 Reply

   Åh vad KUL med lite shoppingtips! Ska genast in och kolla :-) KRAM

 4. Pingback: Petra Ringström | lifeinshanghai

  […] som driver sitt egna klädmärke, Petra Ringström (som jag ju skrivit om många gånger förr, kolla här tex). Petra är en riktig power-kvinna. Hon har ju lilla Olivia som är en vecka äldra än Alma […]

  Reply