BLOG

Singapore @ night

cats

Igår testade jag Singapore @ night och då jag inte kom hem förrän framåt småtimmarna så får nog jag ge staden godkänt även kvällstid :-).

 

Sådär ja! Då har jag gjort Singapore nattetid. Igår var vi åtta brudar som hoppade i finskorna och begav oss ut för dinner and drinks. Det blev myket nytt för mig, nya vänner, ny stad, nya kvarter och nya krogar. Det kändes faktiskt riktigt märkligt att vara den som inte hade någon koll alls. I Shanghai visste jag ju precis. Vilken den senaste restaurangen var, den nya krogen, den bästa festen. Well, not in Singapore så det var ju tur att jag hade 7 experter med mig.

Det blev middag på gatan Club Street som tydligen är “the place” på just fredagar. En gata kantrad av barer och restauranger med utomhusserveringar och takterasser. Riktigt mysig och man kom i partystämning bara genom att sätta sin fot på gatan. Sedan blev det party på en av klubbarna på Clarke Quay. Jag kunde konstatera att det var attans mysigt med tropiskt klimat och hela områden där restauranger och barer låg på rad. Det blev så mycket liv och rörelse på gatan. Däremot tror jag att Singapore får svårt att slå Shanghai när det gäller fest. Klubbarna i Shanghai, de måste vara några av de coolaste i hela världen med akvarium med hajar, dekadens, glitter och glamor. Här i Singapore var det lite mer “vanligt”.

När det kommer till kritan så är det ju dock sällskapet som avgör en kväll och jag hade riktigt bra sådant igår. Och hur hittar man 7 härliga brudar att kalasa med i en stad man bara bott 3 veckor? Jo, man har turen att lära känna en av dem som drar med en ut :-). Och expats tenderar att vara mycket mer öppna och välkomnanade än hemma så det kändes lätt att “komma in i gänget”. Nopp det lär nog bli fler nätter i Sinagpore 🙂

 

KRAM Sara

 

Comments

 1. Sandra 14 September, 2013 Reply

  Så härligt att få komma ut själv och roa sig!

 2. Charlotte 16 September, 2013 Reply

  Kul att komma ut och prova på nattlivet :) Lät som en trevlig kväll!

 3. Rebecka 16 September, 2013 Reply

  Härligt att du redan börjar få nya vänner i er nya stad! Tänk om det va lika lätt i Helsingborg...no offense, men Helsingborgare är lite svåra att lära känna, haha! ;)

  • lifeinsingapore 17 September, 2013 Reply

   Ja det tror jag på! Svårare att lära känna folk i Sverige generellt. Trist!

 4. Mglux 4 November, 2013 Reply

  Tack för dina blogg! Hjälpte oss en hel del när vi besökte Shanghai. Kul kväll i Singapore ser jag men jag kan inte annat än att tycka lite synd om de stackars Finskorna... ;-) M