BLOG

Skynda o fynda!

20121026-185404.jpg
Det gäller att passa på när Ikea börjar sälja julsaker, lagret brukar ta slut snabbt

Till alla svenskar i Shanghai, julen har kommit till Ikea! Så skynda o fynda du Shanghai-svensk som vill knapra svenska pepparkakor i jul, lagret brukar ta slut snabbt. Då jag kommer vara höggravid i jul i år så kommer vi fira jul här. Och får jag inte mammas köttbullar vill jag i alla fall ha glögg o pepparkakor, så är det bara :-). Så känns tryggt att lagret är påfyllt redan.

Julen närmar sig med stormsteg alltså!

Nu ska jag iväg på lite aw med vänner.
Kram!

Comments

  1. Pernilla 26 October, 2012 Reply

    IKEA-shopping till julen var standard när jag bodde utomlands också :-) Tänkte faktiskt att jag själv skulle ta en trip dit i nästa vecka och ladda upp med lite nytt pynt till hemmet. I år kommer jag att vara hemma mycket mer än vanligt och kunna njuta av det! Hoppas att du får en riktigt härlig helg! Kram

  2. Shanghai Diary 26 October, 2012 Reply

    Åh nej! Finns det något kvar! Shit, måste ut dit imorgon och handla!!!