BLOG

Snapshots a la Bali

DSC_0844 - kopiaDSC_0867 - kopia

DSC_0906DSC_0871

DSC_0849 - kopia

Vi gjorde inte överdrivet många utflykter när vi var på Bali, tyvärr ska jag säga för det fanns så mycket att se. Men en ett-åring sätter vissa begränsningar. Vi kom i alla fall iväg till ett tempel, det finns många på Bali och rekommenderas!

 

Tänkte att jag skulle ta och visa de sista Bali-bilderna. De är helt enkelt för läckra för att inte visas upp. Det blir lite spridda skurar här, från tempel, gränder och staden Seminyak. Våra beach-bilder har jag ju redan visat er, de hittar ni här.

Vi valde mellan att bo på halvön Nusa Dua som främst erbjuder sol och bad. Seminyak, en by vid havet som förutom strand (svart sådan från vulkaner med starka surfvågor) erbjuder bra restauranger och shopping. Och Ubud, yogats mecka, som bjuder på regnskog och vackra risfält. Personligen var jag mest sugen på Ubud, hade det varit bara upp till mig hade vi tagit in på ett vackert resort och bara yogat dagarna långa. Eventuellt tagit en paus för ett pooldopp och en cykeltur över risfälten. Men, vi hade som sagt en ettåring med oss. Och två andra vuxna som inte är lika yoga-bitna som jag. Så till slut valde vi att bo på Nusa Dua för att kunna njuta av sol och bad, och tog en dagsutflykt i området. Återigen, det hade varit grymt att få se Ubud, men det hade inneburit mer än 4 timmar i en bil tillsammans med Alma, nej tack sa vi!

 

DSC_0831DSC_1065DSC_1074

DSC_1071Snapshots från the streets of Bali.

 

DSC_0828DSC_1087

Vi åt och drack gott!

 

DSC_0884

Men viktigast av allt, Alma var helnöjd!

 

Vi valde att hyra en privatägd lägenhet som hörde till Novotel. Det var verkligen en perfekt lösning för oss som reste med både barn och mormor. Alla fick var sitt rum men vi hade gemensamt vardagsrum och kök. Samtidigt hade vi tillgång till allt som ett hotell erbjuder med pool, beach-club, lekrum, frukostbuffe och restaurang. Win-win!

Vi kan inte annat än att rekommendera Bali och Nusa Dua (slår dock inte Thailand, måste jag erkänna)! Men drömmen om yoga på Bali finns kvar och växte sig så klart ännu starkare efter vår resa. Innan vi lämnar Singapore hoppas jag att jag får till några dagar på Bali, där jag och min yogamatta får stå i fokus!

 

DSC_1038

Jag drömmer om att återvända till Bali för att yoga!

 

KRAM Sara 

Comments

 1. Charlotte 3 May, 2014 Reply

  Gud vad härligt det ser ut!! ☀️ Vackra bilder! Efter många om och men har vi äntligen bestämt oss för att åka till Bali!! (Har lyckats övertala sambon ;) Vi ska boka idag! Nusa Dua blir det.) Ser verkligen fram emot detta!! :D Har du några bra tips? Hur är flygresan från Sverige? Vad är ett måste? Tack på förhand! Kram

 2. Charlotte 3 May, 2014 Reply

  Jag förstod att ni inte åkt från Sverige nu :) Men jag tänkte rent allmänt om flygresan, tror vi mellanlandar i Qatar och Singapore. Vi har aldrig flugit så långt nämligen :) Behäver lite "lugnande råd" ;)

 3. Sofia 3 May, 2014 Reply

  Ser fantastiskt ut! Bali ligger på reselistan och efter att ha sett fler och fler bilder därifrån så börjar det nog till och med klättra en aning =)

  • Chuckles 25 December, 2016 Reply

   I'm not easily imeserspd but you've done it with that posting.

 4. annelie 3 May, 2014 Reply

  Men åå hej!! Vad du har hunnit med mycket sen sist jag tittade in, och vad stor o fin Alma har blivit!! :) Himla roligt att ni har varit på Bali! Vilka vackra bilder. Vi är precis i valet o kvalet mellan USA och Bali. Vi tittade på världskartan av ren nyfikenhet häromdan och hittade Balk som verkar väldigt intressant. Spännande! Många kramar till er och lycka till med det nya produkterna! P.S jag hoppas maj-utmaningen från och med idag! Även fast jag inte bloggar men hej och hå! Healthy may here I come!

 5. Pingback: Välkommen in! | lifeinsingapore

  […] blev det såklart lite ommöblering på piffet. De vackra snäckorna jag fick med mig från Bali i våras fick inta hedersplatsen i […]

  Reply
 6. Lorin 24 December, 2016 Reply

  Tout le monde sait que Proust et Céline sont les grands rénovateurs de la prose françaisetout le monde sait bien que c’est un gros cliché qui ne veut -rien- dire..non c’est faire insulte au cliché qui contiennent des vérités tout le monde sait bien que;&c.rsquo.est un slogan imbécile

 7. Malerie 24 December, 2016 Reply

  DaveAs with most things in life you have the good and the evil. The nematodes you mention sound as if they are root eating which are the evil guys. At the same time, a rich garden soil and high quality worm castings contain the good nematodes which are not root devouring. The worms will not eat the bad microbes but rather help to develop the good ones you want in your garcrn.Beude

 8. Shermaine 28 December, 2016 Reply

  People noarmlly pay me for this and you are giving it away! http://opnuzobynet.com [url=http://awwcgovv.com]awwcgovv[/url] [link=http://gyqcjadlqjr.com]gyqcjadlqjr[/link]