BLOG

Snapshots a la Kuala Lumpor

DSC_0522

 

Så har vi Alma och jag kommit hem till Singapore efter en långhelg i Kuala Lumpor. KL, en stad som ligger så nära Singapore men som är så olik. Smutsig, charmig, kaosig, rolig och trång. Som de flesta av Asiens storstäder med andra ord. Och som vanligt när man ska beskriva en plats och förmedla en stads känsla så är bilder så mycket effektivare än ord. Så här kommer ett helt gäng med härliga snapshots från vår weekend.

 

DSC_0541

DSC_0555DSC_0527DSC_0553

Snapshots a la Kuala Lumpor.

 

Vi har haft en chill helg i Kuala Lumpor. M är dock kvar några dagar för att jobba. Vi var ju i KL för att hälsa på några vänner så det har blivit mer häng i deras hoods än vad det har blivit sightseeing. Men det passar väldigt bra när man har två stycken små i släptåg. Life in KL verkar riktigt bra, kan vi konstatera. Mer kaos än i Singpaore, men betydligt billigare. You win some, you loose some helt enkelt 🙂

 

 

DSC_0532

GOD alltså! Den där utväxten… Min frisör har utmanat mig i att inte färga, utan istället bita i det sura äpplet och låta håret växa ut. Jag vill ha min naturliga hårfärg och mitt hår slits verkligen av färg och slinogr så jag vet att hon har rätt. Men vackert är det inte…

DSC_0533

 

Vi var dock ute lite grann så klart. Bland annat spanade vi in China Town, oxå hamnade vi i en inredningsbutik/cafe som vi alla blev lite förälskade i, Peter Hou. Somliga av oss för den riktigt goda maten, andra för den bra shoppingen. M och jag var mest glada för att vi åter igen lyckats hitta ngt vackert till vårt hem från våra resor. Lika kul varje gång. Vill ni se?

 

DSC_0558  DSC_0566

Walking the streets of Kuala Lumpor, ovan ser ni proffsen. De riktigt KL-borna som såg till att visa oss de allra bästa guldklimparna. Tack för en toppenhelg vänner!

 

Resans bästa bild sparar jag dock lite på. Den ska redigeras och pillas lite med, sedan lovar jag att visa er. Så håll utkik här i veckan, efter bästa bilden från Kuala Lumpor!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Fanny 8 April, 2014 Reply

  Ser jättehärligt ut! Fina bilder!

 2. Cecilia 9 April, 2014 Reply

  Det ser finare ut på dina bilder än vad jag minns att jag tyckte om det haha. Men jag håller med om beskrivningen Smutsig, charmig, kaosig, rolig och trång, precis så är det ju… Uff, jag vill gärna flytta ut i världen… Blir så sugen när jag läser din blogg…

  • lifeinsingapore 10 April, 2014 Reply

   HAhaha! Låt mig säg aatt jag lyckades med bilderna :-) Och bara kom, världen väntar :-)

 3. Pingback: Ett litet äventyr | lifeinsingapore

  […] var en ny bricka som fick följa med hem från KL. Köptes att servera skumpa-glas på men då det inte händer varje dag (tyvärr) så får den […]

  Reply
  • Kaylyn 25 December, 2016 Reply

   Knocked my socks off with knloewdge!

  • Julissa 30 December, 2016 Reply

   If you want to get read, this is how you shuold write. http://ihfynsi.com [url=http://rqpljnys.com]rqpljnys[/url] [link=http://xtsdemw.com]xtsdemw[/link]

 4. Midge 25 December, 2016 Reply

  Hello! Quick question that’s totally off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My weblog looks weird when viewing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to fix this problem. If you have any rendsmenoatiocm, please share. With thanks!