BLOG

Snö i Shanghai

Utsikten från balkongen på Yongkang lu, ett tunnt tunnt lager snö täcker taken idag.

 

Idag har varit den kallaste dagen i Shanghai denna vinter, runt noll grader. Och snön som yrade ner igårkväll stannade kvar, i alla fall några flingor. Dessutom har himlen varit blå och luften krispig så alla ärenden vi ställde in igår på grund av regnet tog vi idag istället. Det blev en prommis längst Nanjing lu där alla praktiska butiker ligger uppradade. Mark & Spencers, HM, Zara, Uniqlo, Massimo Dutti… Det blev inte mycket handlat till mig (oh boy har jag ett shoppingbegär att tillfredställa när denna magen har plattat till sig igen) men M fick inhandlat en hel del. Lilla hjärtegullet fick också lite ett litet gardrobstillskott. För att aldig ha sett solens ljus har hon en imponerande gardrob, vår lilla donna :-).

Nu sitter jag i soffan och laddar inför lite yoga. Det blir bara tyngre och tyngre kan jag tala om… Fyra veckor kvar till beräknat förlossningsdatum innebär en viss fysisk begränsing. Haha, ni skulle sett mig inne på HM, två trappor upp till barnavdelning och mitt i fick jag ta en liten andings-paus :-). Så wish me luck!

 

Kram Sara 

Comments

 1. Monica-Gravid med nr 1 30 December, 2012 Reply

  Härlig utsikt! Förstår att det känns tungt nu mot slutet. Jag har fått så jädra dålig kondis så det är inte klokt. Trappor är livsfarligt :) Det blir skönt att få tillbaka sin vanliga kropp igen. Ha en fin dag!

  • lifeinshanghai 31 December, 2012 Reply

   Hahaha, ja trappor är inte att leka med alltså! Jag längtar oxå efter min gamla kropp. Så fort ungen är ute vet jag en som är sååå peppad till att börja träna ordentligt igen!

 2. Hanna 30 December, 2012 Reply

  Sötnos! Ta det lagom lugnt med yogan så hon inte tittar ut riktigt än! På tal om flås kan jag säga att styra upp ett bröllops/dop middag/fika i långklänning och 7cm klackar tar på flåset (och bäckenet!) också... Aj!

  • lifeinshanghai 31 December, 2012 Reply

   Haha, var de där 7cm verkligen nödvändiga vännen :-). Men du var säkert läcker som få! KRAM

 3. Lisa 31 December, 2012 Reply

  Åh Sara snart har ni er lilla prinsessa hos er! Mysigt :) Kram på dig