BLOG

Sol ute, sol inne

Det är ett sådant strålande väder i Shanghai dessa dagar att Alma och jag helst sitter på Yongkang Lu och dricker stans bästa kaffe.

 

Ja och äter goda och nyttiga luncher. Som denna laxsallad (dock var det på tok för lite lax och annat mättande att jag fick älla lite extra räkor till).

 

En sådan strålande dag det varit i Shanghai idag, ja hela veckan faktiskt! Början av maj är verkligen prime-time i Shanghai. Sol från en blå himmel och strax över 20 grader. Det gäller att passa på för om bara några veckor kommer det att vara så varmt att det knappt går att vistas utomhus.

Idag har jag fixat och donat. Besökt GAP och hittat världens sötaste kläder till lilla Alma. Vill ni se? Tog även en sväng till möbelbutiken Le Rexo och ällde ett handgjort och egendesignat soffbord. Ska blir så spännande att se hur det blir om si så där en månad :-). Shanghai är fullt med möbeltillverkare som gör trämöbler i solit trä och nu lagom till vi lämnar stan tänkte vi passa på att prova en. Just Le Rexo har vi fått rekommenderat av vänner så jag tror nog att det kommer bli superbra.

 

Happy friday bloggisar!
Sara

Comments

  1. Linn 4 May, 2013 Reply

    Vilka underbara bilder på er två, så mycket glädje! Spännande med det handgjorda bordet och så roligt att designa en möbel själv. Du får visa resultatet sen här på bloggen, jag är nyfiken :-)

  2. Elina 4 May, 2013 Reply

    Åh så fina bilder och den där salladen såg galet god ut, hihi :P

  3. Malin 5 May, 2013 Reply

    Så fina bilder på er!!!