BLOG

Solbrillorna på!

Idag har Shanghai bjudit på en solig höstdag så solbrillorna åkte fram. Dessa darlings köpte jag på Hawaii, de första lite dyrare brillor jag ägt. Får se hur länge de håller 🙂

Dagens moi utanför grinden på Yongkang lu. Brillorna på!

 

Åh, idag har varit en sådan där krispig höstdag. Ni vet en sådan dag när vinden är krispigt kall och får löven att virvla runt hela staden. Vi har gått långprommis och funderat på om det inte var lite för kallt med bara väst ändå. Och sedan värmt oss med en brunch tillsammans med vänner och deras bebisar, pratat om livet och druckit några koppar kaffe för mycket. Så jag konstaterar att söndagar är nog lika bra som lördagar ändå. Och det är ju himla tur för då får man hela 2 toppendagar i veckan och det är inte fy skam.

Nu sitter vi dock inne i värmen i lägenheten på Yongkang lu och jag väntar på en liten skype-dejt med min pappa. Det är ju hans dag i dag så jag tänkte ta att tala om för honom hur mycket jag tycker om honom och ge honom en stor skype-kram. Han är ju världens bästa pappa! Också tänkte jag ta och visa honom min mage och har han tur lyckas jag få vår lilla groda att visa att hon minsann kan “rocka hela mammas mage”.

Söndagskram till er vänner!
Sara 

Comments

 1. Mikaela 12 November, 2012 Reply

  Å så härligt det ser ut med SOL. Här blir det tända ljus för ny energi. KRAMAR Mikaela med Liam och Filippa.

  • sara 12 November, 2012 Reply

   Tända ljus brukar funka ganska bra de med!

 2. ullie 12 November, 2012 Reply

  åhhh behöver sol o värme .. suck här har varit så grått idag så ja tände lampor kl 13 idag bah !!! Tråkigt !! har helgen varit bra? Här har varit jobb helg så nu e ja trött :) Annars ok kram

  • sara 12 November, 2012 Reply

   Åh, ja sol bjöd Shanghai på men värme... Den får vi nog vänta ett tag på nu :-(

 3. Jess 15 November, 2012 Reply

  Jag köpte mina första dyra förra sommaren och man blir automatiskt lite mer försiktig med dom så dina håller säkert ett bra tag!