BLOG

Sommar på Råå

Alma har haft sin allra första dag på stranden, under dubbla parasoll :-). Jag tycker att det är svårt med bebisar och sommar. De får inte ha solcreme och får inte bli för varma, då är det en utmaning att skydda dem från solen!

 

Alma diggade sin första dag på stranden, fast hon diggar det mesta :-). Bara hon är pigg och mätt så ler och skrattar hon mest hela tiden. Skruttan!

 

Och de fina sommarkläderna, de är köpta på GAP i Shanghai. Både klänning och hatt. Visst är de fina?!

 

 

Hörrni tack för responsen på mitt “Everyday yoga” inlägg. Jag kände mig själv lite misslyckad så blev väldigt glad över att inse att jag varit lite väl hård mot mig själv. Varför är det alltid så?! På tal om yoga så sitter jag och laddar inför en yogaklass. Jag har signat upp mig på en yogakurs här i Hbg på Shanti Yoga Center, 10 ggr denna sommar ska jag få yoga i grupp. Det var sååå längesedan och jag ser så frameot det. Supertack till min mamma som lovat att ta hand om Alma (M åker ju till Singapore imorgon).

 

 

Vi var på kallbadet i Råå, ett ställe jag älskar! De har en del som är gemensam för damer och herrar och en del som är uppdelad. På damsidan hittar man massa gamla damer som badar nakna och har med sig go-fika. Vad som finns på herrsidan vet jag inget om :-). På den gemensamma delen är det så klart påklätt, så påklätt det nu blir på en strand :-). Mycket bra ställe att ha med barn på för det finns rinnande vatten, toaletter, parasoll och micro.

 

Jag struttade runt i årets favoritklänning, från Petra Ringström. Funderar på att älla några till…

 

 

Förutom att yoga idag så ska jag dejta min man. Imorgon lyfter han mot Singapore och kommer inte tillbaka till Sverige förrän om en månad. Han ska börja på sitt nya jobb, fixa ett boende, bara komma hem för att sova och sådant där. Men ojojoj det kommer bli tungt och jag ska erkänna att jag har en litenklump i magen. 1 månad utan M, hur ska jag överleva? Och hur ska Alma överleva utan sin pappa? Och M utan oss?!?! Det blir en tuff månad för famijen Winqvist helt enkelt. Men vi tror ändå att det bli bäst att M åker i förväg och ordnar upp saker och kan fokusera helt på sitt nya jobb (och inte på en yetlaggad bebis och nervös fru). Och så att Alma kan flytta rakt in i en lägenhet när vi kommer i slutet på agusti och slipper bo på hotell. Men det där med att byta stad, land, jobb, boende, vänner… Det är inte gjort utan lite svett och tårar alltså.

 

KRAM på er!
Sara 

Comments

 1. Nellie 14 July, 2013 Reply

  Underbara Råå! Vilken sötnos hon är, och hon fastnar verkligen på bild. Klänningen och hatten är båda superfina! Kram

  • lifeinshanghai 14 July, 2013 Reply

   Ja, hin gör sig bra på bild :-). Och Råå är så charmigt, i like!

 2. Sandra 14 July, 2013 Reply

  Så himla söt Alma är! Klänningen och solhatten är ju alldeles tokfina på henne. Tycker också det är lite knepigt att skydda dem från solen. Jag kletar dock på lite solcreme (som innehåller enbart fysikaliska filter) på armar och ben ibland. Hellre insmord än bränd bebis känner jag, och vårt bvc höll med :-)

  • lifeinshanghai 14 July, 2013 Reply

   Ja jag håller med! Har oxå en sådan solcreme. Den kommer garanterat att åka på när vi är i Singapore!

 3. Malin 16 July, 2013 Reply

  Meeeeen SÅ söt hon är! Jätte gulliga kläder har hon fått på sig också;)

 4. Helena Ma 18 July, 2013 Reply

  Lillan är schåååå söt så jag smälter ..! Blir skit kul att leka med henna i Singapore sen hihi, ser fram emot. :)