BLOG

Söndag på Yongkang lu

Jag började dagen med att springa ner till det franska bageriet på vår gata. Jag var där 08.04 och bageriet öppnar 08.00. Det innebar att jag fick med mig nygräddade (fortfarande varma) croissanter och baguetter upp till lägenheten. Oxå kan du ju spana in den svenska osten i bakgrunden. Ljuvliga morgon!

Sedan kan man säga att dagen gått i hammarens tecken :-). Vi har fixat och donat!

Så är det då söndag på Yongkang lu (gatan som vi bor på) och vi går runt och fixar och donar som aldrig förr. Vi flyttade in i lägenheten på Yongkang lu 1a maj men då hade vi ett bröllop och planera, tja och sedan var vi 1 månad i Sverige. Så det är först nu vi har tid och energi över till att flytta runt prynadssaker, testa olika möbleringar och spika upp tavor. Så det är det vi gjort i helgen. Boat in oss. Jag har gett M i uppdrag att ta några bra bilder på vår nya lägenhet, så att jag äntligen kan visa upp den för er :-). Så vi får hoppas att han finner tiden idag.

Nu sitter vi i var sin fåtölj och laddar inför kvällen, vi har två vänner som ska komma över på lite söndagsmiddag. Hihi, vi har dock jobbat alldeles för hårt idag för att orka laga en seriös söndagsstek. Så vi äller upp sushi från haket på hörnet. Varför krånga till det lixom?!

Kram på er!
Sara

Comments

  1. Emma 8 July, 2012 Reply

    Tack för en fantastisk blogg:)! Jag flyttar till Shanghai i början på sept å dina inlägg får mig att längta ännu mer!! Kram/Emma

  2. Piccolacasa 9 July, 2012 Reply

    Åh! Croissanter! Det är vääääldigt gott det! Längtar efter att få se lägenheten :) kram!

  3. lisa 9 July, 2012 Reply

    Men så underbart gott :) Ja fina sara, snart blir det mer bilder på huset. Nästa vecka ska tapet och färg vara klar. Snart snart så ska även bebis komma ut, hoppas vi här hemma :) Kram