BLOG

Souvenir

DSC_3041

När vi reser försöker vi alltid att få med oss något hem, något som kan påminna oss om glada dar på resande fot. Från Australien fick bland annat denna lilla tavla följa med, från vingårdarna i Hunter Valley så klart. Tillsammans med en vinkylare och en liten annanas. Vill ni se? 
DSC_3036

Tavlan står på en liten tavellist som sitter på väggen bakom matbordet.

DSC_3039Där står också ljushållare från Danmark, gubbar från Egyptien och en pensel från Shanghai.

 

Vi gillar ju att köpa saker till vårt hem när vi är på resande fot, M och jag. Framför allt så gillar vi att vårt hem numera är fyllt med små saker som påminner oss om våra resor. För vi älskar ju dem M och jag, resorna. Det börjar bli lite fullt här hemma dock :-). Vi har ju snäckor i hallen från Bali, en tavla på vinskåpet från Hawaii, en bricka på soffbordet från KL, ett buddahhuvud på bänken från Shanghai, skålar från Vietnam… Och det vara bara några exempel :-).

Om jag ska ge något inredningstips så är det att fylla ditt hem med saker som betyder något för dig, saker som få dig att le lite. Och för M och mig är det små saker som för oss tillbaka till någon av våra resor. Fortsättning följer på vårt lilla samlarprojekt. Just nu funderar vi på en spontanhelg i Thailand innan vi åker hem till jul. Det ligger ju så nära 🙂

 

KRAM Sara

M and I love to fill our home with things from our travels. And we do try to buy something from every trip we make. From Hunter Valley in Australia we brought this little wine-painting :-). Its now behind our dinner-table together with a poster of Sweden, candlelight-holders from Denmark, small “men” from Egypt, and a brush from Shanghai. Sweet memories!

 

Comments

  1. pilla 14 November, 2014 Reply

    Men vad mycket fint! Gillar skarpt norden tavlan.