BLOG

Stay on!

DSC_30402

Vår lilla sockertopp örjar få långt hår, så långt att jag behöver få bak luggen på något sätt (eller klippa med den vill jag helst inte). Att få något att stanna på huvudet känns dock lika omöjligt som att iga Mount Everest…

 

DSC_3042

Det hinner inte mer än på så åker det av. 

 

DSC_3044

Någon där ute med ett bra knep?

 

I Singapore börjar vi denna torsdag med blå himmel och varma vindar. Det börjar bli varmt här, riktigt varmt! Igår valde jag till och med bort min kära cykel och tog bussen istället för att jag inte ville bli helt genomsvettig. Summer is here!

På tal om värme så behöver vi knappt några kläder till Alma. Hemma går hon alltid runt i bara blöja. Visst behöver hon lite kläder när vi ska ut på stan, men inte alls samma mängd som om vi hade bott i Sverige. Var föresten iväg en liten runda på stan och spanade lite barnkläder. Jag handlade ingeting helt enkelt för att vi inte behöver fler kläder till Alma. Men jag kan tipsa om att GAP, HM och Chatuau de sable (fransk märke, går super att älla online, hett tips!!!) har jättemycket fint inne!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Millan 3 April, 2014 Reply

    Hm, det finns nog inget bra tips att ge dar. Sofia var précis likadan och vagrade alla harspannen och grejer sa hon sag lite tokig ut ett tag innan haret hade vuxit sig lite langre.... Vad harlig er batutflykt sa ut! Vi har tankt oss till Sentosa Island nu nar vi ar over eftersom vi missade den forra gangen. Vi var visserligen a Universial Studios men aldrig pa straden dar. Hamnen ar ju galen! Min styvmor jobbar dar :-)

  2. Sandra 8 April, 2014 Reply

    Jag avundas alla små barn med "långt" hår eftersom Astons hår knappt växer alls. I alla fall inte uppe på huvudet. När han börjar bli långhårig kommer jag aldrig vilja klippa av det ;) Att få någonting att stanna på huvudet? Lycka till säger jag ;) hehe