BLOG

Sweaty

DSC_2997Det är svettigt att träna i Singapore, speciellt om man väljer att träna utomhus!

 

Hej vänner!
Hoppas att ni har en fin helg! Vi har en lazy Sunday hemma, lite extra skönt då vi var ute på galey igår. Vi var på teater (kors it taket) tillsammans med några vänner. Det var Shakespears “en midsommarnatts dröm” som skulle stå för gårdagskvällens underhållning. Men helt ärligt, vi gick i pausen… Pjäsen utspelade på orginalspråk, alltså gammel-engelska på vers. Dessutom utan mikrofoner (i en sal med säkert 1000 personer i publiken) så ingen av oss kunde höra vad de sa. Och pjäsen från början är ganska rörig och svår att förstå så vi satt mest där som 4 frågetecken. Så nopp, jag är inte kulturell nog att njuta av en klassisk teateruppsättning i orginal-tappning. Men jag gillade bubblorna som serverades i pausen :-).

Idag ska vi ta oss ut en sväng på stan och innan dess hade jag tänkt springa några kilometer. Inomhus. Det är så ruskigt varmt här i Singapore att jag bara orkar springa utomhus tidig morgon eller sen kväll. Tur då att vi har ett gym i vårt condo!

 

KRAM Sara

Hope you are having a good weekend! We are! But I have to say that we where so disappointed yesterday. We went to see “a midsummer nights dream” together with some friends, but we left before the play finished. The play was in old fashion English, and the actors spoke fast and without a microphone. I felt like I was back in China again and only understood 10% of what was said… Luckily we found a nice bar close by and went for cocktails instead, a lot more fun!

 

Comments

  1. Fröken L 16 November, 2014 Reply

    Tråkigt att pjäsen inte var något att ha. Förstår att ni gick. Tur att ni hann få lite bubbel i alla fall. Önskar er en trevlig vecka. Kram Linda