BLOG

SWEDEN

page3

Japp, vår BRIO Go klarar av snötestet! En sådan vagn, klarar allt från snäva gator i Shanghai, till cityliv i Singapore, till snöstorm i Skåne! Dock klarar den inte riktigt av att erbjuda svalka när det är 30 grader utomhus utan blir lite “instängd”, så en ny vagn gjord för tropiskt klimat (med massa nät och vind-genomdrag) står på önskelistan.

 

Här kommer ett HEJ från ett snötäckt Skåne! Otroligt nice (om än liiiiite kallt) att vara tillbaka i Sverige. Vi hade grymt tur med flygningen. När vi landade var det hur lungt som på Kastrup, ingen vind eller snö. Dock var det värsta snöstormen  Helsingborg som bara ligger ca 10 mil norrut så vi hade tur!

Resan annars. Pust! Västa Alma-flighten hittills. Det var inget panikgråt eller så, men lilltjejen har så svårt att somna när det händer grejer runt omkring. Och en övertrött snart-ettåring 12,5 timme på ett flygplan… Låt mig säga att jag inte hann kolla på en film. Eller sova, eller äta :-).De som vet säger att det är värst att flyga med barn som är mellan ett och två år. Så jag antar att jag har ett år till framför mig med jobbiga flighter. Men det är värt det, för att få komma hem! Och när vi kom hem, Alma kände igen mormor. Het ljuvligt att se hennes leende när hon fick syn på henne. Och sedan dess hyperventilerar hon av glädje så fort hon får syn på sin mormor. Jag dör så sött!

 

KRAM Sara

Comments

 1. Karin 8 December, 2013 Reply

  Åh vad mysigt. NJUT! Kram

 2. Jenny von Olofsson 8 December, 2013 Reply

  Åh snön! Jag saknar det mer än jag någonsin kunnat ana. Det ser underbart ut! Hoppas ni får en underbar tid med familjen :)

 3. Fanny 9 December, 2013 Reply

  Haha, så söt hon är lilla Alma! Ha det underbart!

 4. Helena Ma 9 December, 2013 Reply

  Alma är världens goligaste lilla docka! Starckars som fick lida av globala flighterna vid så himla ung årsålder men duktiga har ni två tjejer varit måste jag säga!! Apropås det har du ansökt Miles and more för henne än? Är säker på att hon blir yngsta frequent flyer när hon fyller 10 hihi.. Kämpa på igenom julen och ha en gudomligt mysigt jul med din snygga familj!! Hoppas att kunna se er 3 pax runda friska och glada när ni kommer tillbaka :D kramis

 5. Puh så jobbigt med flighten. Men skönt att ni kommit "hem" ordentligt i alla fall. Ha det nu superdupermysigt. kram kram Linda

 6. Nina 10 December, 2013 Reply

  Gullunge! Åh din stackare.. Bävar lite inför vår flygresa på 5,5 h i början av jan Alfred har en del myror i brallan nowadays hihi :-) Kram.

 7. Jessica 11 December, 2013 Reply

  Så härligt att ni kommit till Sverige nu. Hoppas att ni får en mysig jul :)

 8. Linnéasgoodiebag 12 December, 2013 Reply

  Åh vad mysigt att komma hem, är ni hemma över jul nu? Och vad himla sött att hon blev så glad att se mormor, förstår det:) Oh förstår att det var en jobbig resa. Vår Selma kan inte heller somna när det är för mycket spännande runt om så förstår att ni hade det tufft. Hoppas ni får lite vila och mys nu när ni är "hemma". Ja precis, tänkte lägga ett litet paket i strumpan på morgonen och sedan klappar under granen som vanligt:) Ha en fin fortsatt dag. Kram Linnéa

 9. Derex 25 December, 2016 Reply

  Thanks for the inigths. It brings light into the dark!