BLOG

Sydney

DSC_2510DSC_2535 DSC_2565

Ingen tur till Sydney utan att ha spanat in Operahuset, eller hur? Denna gången gjorde vi det dock med en twist och tog en båttur runt den berömda byggnaden. Nice nice!

DSC_2608 DSC_2611

Och självklart, beach!

DSC_2726

Vi fick se och klappa både koalor och kängrur, inte illa alls!

 

Sådär ja! Nu är vi hemma i Singapore igen efter 10 dagar på resande fot i landet Down Under. Självklart skönt att vara hemma, och självklart lite sorgligt att semestern är över. Jag måste dock erkänna att det behövs lite vardag att vila upp sig på efter vår tur. En roadtrip Sydney runt med en 1,5 åring är ingen avslappnande semester direkt ;-). Dock full av upplevelser, vacker natur och roliga minnen.

Vi hade som sagt 10 dagars semester i Sydney och valde att dela upp dagarna på 4 olika ställen. Kanske lite ambitiöst med facit i hand, men det fanns så himla mycket att se och göra att vi inte kunde välja :-). Nu lyckades vi klämma in några dagar i Sydney, två nätter i vindistriktet Hunter Valley (och massa provade viner), några dagar i det magnifika bergsområdet Blue Mountains, samt en liten roadtrip längst kuststräckan söder om Sydney. För att hinna med allt hyrde vi en bil också proppade vi Alma full av russin och Alfons Åberg. Tänkte att jag skulle ge er små glimtar från alla delar av resan i takt med att jag hinner fixa till bilderna. Till en början får ni några från våra dagar i Sydney. enjoy!

 

KRAM Sara

Comments

 1. pilla 15 October, 2014 Reply

  Kunde inte fått bättre powerbreak på jobbet än att titta in här. Så långt bort från den gråa nyansen utanför kontorsfönstret!

  • Twiggy 25 December, 2016 Reply

   i have always wanted to be like Stallone ever since i saw Rambo 3 ,boy he was shredded in that movie .very recently it was in the news that he was on juice ,i was somewhat disappointed but then the man is 61 and our expectations are very high from 802Ramboࢴ

 2. Honeysuckle 25 December, 2016 Reply

  Normally I'm against killing but this article sleethgarud my ignorance.

 3. Cinderella 26 December, 2016 Reply

  The hoensty of your posting is there for all to see http://xfhlpa.com [url=http://xafoieh.com]xafoieh[/url] [link=http://atzwpsr.com]atzwpsr[/link]