BLOG

Tack för input

pageNågot jag älskar med Singapore är att det är sommarkläder som gäller året om. Vem gillar inte att strutta runt i härliga sommarklänningar hela dagarna lixom?!

 

Tusen tack för er input om nya bloggdesignen! Det är så himla kul och lärorikt att höra era tankar och åsikter. För det är ju så, att lifeinsingapore är lika mycket er som min och det är ju just samspelet som gör det roligt att blogga. Bloggen är inte helt färdig än dock, så ni får stå ut med att det kanske ser lite tokigt ut mellanåt. Det är bara jag som provar mig fram i HTML och CSS djungeln (bara de namnen alltså). Jag har pillat med dessa koder innan men denna gången har jag verkligen förstått vad jag gjort istället för att mest ha copy-pastat en massa koder. Nu kan jag faktiskt skriva många av dem utan att dubbelkolla först, det lönar sig att plugga med andra ord.

Önskar dig en fin onsdag!

KRAM Sara

Comments

  1. Charlotte 5 November, 2014 Reply

    Kul att det går framåt med studierna :-) Tycker bloggen ser bra ut men variation är aldrig fel.