BLOG

#TGIF

DSC_2372

Thank God Its Friday! Dax att plocka fram bubbelglasen och dillchipsen vi köpte på IKEA igår. Det är ju fredag!

DSC_2370DSC_2374

Dagens Singapore-tips får bli klassiskern Wine Connection. En kedja som finns i Asien och som säljer bra viner, samt har små bistros här och där. Här på East Coast har det tidigare bara funnits en vin-butik men nu har även en bisto öppnats i shoppingcentret I12 Katong. Uteservering är jättetrevlig och vinet utsökt (bubblet likaså). Hett East Coast tips alltså!

 

Så var det fredag och jag känner mig tacksam och redo för helg! Denna veckan har varit intensiv! Jag läser ju 3 kurser inom grafisk design, men många inlämningar som kräver kreativitet. Och då vi åker till Austalien om en vecka (yeah) så måste jag plugga lite i förväg så att jag slipper sitta och trycka med en lärobok när vi är down under. Så det har varit en busy vecka!

Ikväll står det dock lite party på schemat. En vän som vi lärde känna när vi bodde i Shanghai har flyttat hit och ska ha lite födelsedagsmingel. Ska bli ritkigt kul att komma ut i party-svängen, känns som att det var evigheter sedan!

 

Happy Friday vänner!
Sara

Comments

 1. Rebecka 26 September, 2014 Reply

  En kväll med partymingel kan jag verkligen sakna. Men det ges väl möjlighet till det så småningom... Ha en fin fredag!

  • Cheyanne 24 December, 2016 Reply

   Antonia NuernbergIch liebe einen aus meiner klasse und ich versuche ihm diesen liebesbrief in menen wörtern zu schreiben. Dieser liebesbrief hat mir wirklich weiter geholfen. Daenn!Aktonia

 2. Buck 24 December, 2016 Reply

  Muchísimas gracias por contestarme tan pronto mi maquina también tiene 6 veadcioldes.Es que estoy como loca con ella y me daba miedo de estropearla o algo así.FELICES FIESTAS.