BLOG

The cards

DSC_2737DSC_3610

Now when I study graphic design its fun to go back and see what I did 3 years ago, before I knew anything about the subject. And I have o say, I still love our wedding invitations!

DSC_0766 I dont think I would have made it a lot different today. Maybe, maybe I would have chosen a different font.

 

Sådant här gillar jag. Att leka med typsnitt och skapa kort, plancher och liknande. Jag har tusen små projekt som bara ligger och väntar på att tiden ska räcka till. Till exempel har jag märkt att det behövs en himla massa kort när man får barn. Först var det tackkort och dopinbjudningar. Nu är det grattis-kort till alla barnkalas man blir bjuden till, för att inte tala om julen som bara är ett stenkast bort. Ett angenämt “problem” tycker jag och har som sagt på to-do listan att göra dem själv.

Om man nu inte är en typsnitts-nörd som jag, så kan man ju älla kort på nätet som man mer eller mindre designar själv. På kortdesign kan du lätt och smidigt betälla kort av alla dess slag och exempelvis använda dina egna bilder. Ett väldigt bra alternativ, dessutom får du ju allt leverat till dörren. Hur smidigt lixom? Det får bli dagens tips från mig!

 

KRAM Sara

Since I got kids I realized the need for all different types of cards. First it was thank-you cards and invitations. Now its birthdays-cards for all parties Alma gets invited to. I have on my to-do list to make them myself, a perfect project for a font-nerd like myself 🙂 

Comments