BLOG

THE dress

DSC_0100

Vi var ju på bröllop i lördag och det är ju så himla kul att få en glimt av klänningar, håruppsättningar, gäster och buketter så jag tänkte att jag skulle dela med mig av några bilder :-). Och yes, jag har frågat brudparet (det vet ni väl att man måste innan man lägger upp någons bröllopsbilder)

 

DSC_0121

Brudparet var så klart helt smashing! Han i frack och hon i en helt ljuvlig klänning. En av de vackraste jag sett faktiskt och var såååååå bruden. Cool, stilsäker och elegant på en och samma gång.

 

DSC_0260

Jamen spana bara. Denna ljuvliga spets tillsammans med en lite rockigare kjol. Och den eleganta håruppsättningen som pricken över i:et. Jag smäller av så vacker hon var!

 

DSC_0206Och vi gäster. Vi fick så klart bubbel och snittar, viner och mat i mängder. Finte väder fick vi också!

 

DSC_0229

Lite extra roliga för oss att träffa var detta par, som vi inte träffat sedan de lämnad Shanghai för lite mer än ett år sedan. Våra Shanghai-vänner, de har en speciell plats i våra hjärtan!

 

DSC_0255

Ja och här var vi. Utan kids och med några glas bubbel i oss. Jag kalasade som aldrig förr och stod på dansgolvet tills det stängde. Jag har inte dansat så sedan jag blev gravid och vänner jag säger bara. Im back on the dancefloor!

 

Jomen jag var ju bara tvungen att visa lite bider från helgen. När vi var på bröllop och jag röjde som aldrig förr på dansgolvet. För fram tills i lördags har jag inte riktigt haft orken att köra gärnet gagnam style sedan jag blev gravid. Men nu mina vänner är jag tillbaka! Ja, det kanske inte kommer att hända så frekvent men nu vet jag att jag kan. Och på lördag tänkte jag köra igen för då är det dax för sommarens sista bröllop. Jag laddar redan :-).

Annars så vet ni som följer mig på instagram @lifeinsingapore att vi åkt upp till Örebro idag. För att hänga lite med släkten på Ms sida, äta god mat och stimma med Almas kusiner. Förutom det har vi inga stora planer. Alma har helt plötsligt växt ur alla kläder så hela Almas gardrob är utlånad till vänner med mindre skatter. Så får nog bli en tur till stan för att shoppa lite, värre kan man ju ha det :-).

 

Stor kram
Sara

 

Comments

 1. Nina 20 August, 2013 Reply

  Vilket vackert brudpar, ljuvliga bilder! Lyllos er som får gå på flera bröllop i sommar ;-) Ha en fin tisdag vännen. Kram.

  • lifeinsingapore 21 August, 2013 Reply

   Ja, det är lite lyxigt med så många bröllop, det brukar vara så himla roliga fester :-)

 2. Johanna B 20 August, 2013 Reply

  Det var så kul att ses igen!!! ❤ Vi körde verkligen all in på dansgolvet, Shanghai style

 3. Amanda 21 August, 2013 Reply

  Wow vilken klänning! Helt fantastiskt!

 4. Ellinor 29 August, 2013 Reply

  Fantastiska bilder! Roligt att du vill dela med dig. Bröllop är verkligen en av den bästa och absolut finaste dagarna vi kan dela tillsammans med nära och kära.