BLOG

The uncut version

DSC_0909

En liten glimt av hur min morgonyoga brukar se ut, the uncut version. För ja, innan jag fotar bloggbilder brukar jag plockan undan, ta på mig lite fina kläder och dra ett drag med puderborsten. Men dessa bilder knäppte M i helgen, helt au natural. Så här ser det alltså ut hos oss på mornarna.

 

DSC_0911

Sedan några veckor tillbaka börjar jag varje dag med lite stillsam yoga, bara för att sträcka ut mina muskler. Jag är av naturen väldigt stel i kroppen och måste verkligen jobba på rörlighetsdelen i yogan (balansen ligger mig döremot väldigt nära till hands). Och hur jag hittar den tiden? Jo jag gör det tillsammans med Alma i hennes rum. Inga fancy kläder, inte ens en yogamatta. Och du, det behövs faktiskt inte.

DSC_0923DSC_0921

Det är en utmaning att finna lite lugn i detta kaoset :-).

 

Jamen, vi hade ju en utmaning! Vi skulle ju träna 5 dagar i veckan hela oktober. Och vet ni, I DID IT!!! Jag har till och med fortsatt. Träning 5 dagar i veckan också morgonyoga på det så gott som dagligen. Jag kommer att köra på fram till den 6e december när planet lyfter till Sverige. Jag ska göra mitt bästa på plats i Skåne också. Men jag brukar inte prioritera träning när jag är i Sverige utan familjen, vänner och god mat :-). Men det känns gött att vara tillbaka i ett bra träningsflow, nu ska det bara in lite löpning i schemat också! Var sak har sin tid.

Annars så har vi sjukstuga hemma idag. Ingen träning just idag alltså. Både Alma och jag är lite krassliga. Och uff, det är en utmaning att ta hand om krasslig bebis när man inte är på topp själv. Desutom när Alma inte är tillräckligt sjuk för att sova bort dagen utan gnäller mest. Och sover sjukt dåligt på natten. Stackarn hostar och hostar. Men att gå upp och stoppa om bebis si så där 10 gånger på en natt gör inte min förkylning bättre precis…

 

ENGLISH
Well, I forgot to update you about the challenge! I DID IT!!! I worked out 5 times a week all of October. And I added light morning-yoga almost every day. Yeah! And I will continue my new workout routine, and when I feel ready I will add some running into the schedule. When I feel ready that is.

However, no workout for me today. I am not feeling 100% and neither is Alma. It challenge enough to take care of a sick baby when you are sick yourself. And Alma is not sick enough to sleep all day, she is mostly just needy. And she has a bad cough that kept her (and me) up all night. Do I need to mention that I am tiered?!

 

KRAM på er!
Sara

Comments

  1. Pernilla 11 November, 2013 Reply

    Alma kan ju också yoga!!! Astrid brukar lägga sig bredvid och härma mig när jag kör plankan ;-) Alternativt klättra på min rygg. Kanske inte den mest effektiva träningen men vad gör man inte!

  2. Pernilla 11 November, 2013 Reply

    och krya på er! Vi har haft förkylning i huset länge nu. Riktigt segt!

  3. Amanda 12 November, 2013 Reply

    Så mysiga bilder! Vilket fint rum Alma har!:-) Kram