BLOG

The White Rabbit

DSC_2277

 

Igår kväll nyttjade vi det faktum att vi har heltidshjälp hemma och gick ut och käkade utan barn. Passande då det var våra gästers sista kväll i Singapore. Vi åkte till det restaurangtäta området Dempsey Hill. Jag hade från flera håll hört talas om “The White Rabbit”, en restaurang som skulle vara värd att testa. Ja och för den som undrar så är det just så jag brukar få restaurangtips, från flera håll :-). Det vill säga från vänner, tidningar och internet. När jag är på resande fot gillar jag tripadvisor bäst.

 

DSC_2283

 

Det som skulle göra The White Rabbit så speciell, förutom god mat då, är att den ligger i en gammal kyrka. Hur coola lokaler som helst och jag var verkligen wow-ad av inredningen. Superpampigt att med de vackra fönstren och det höga taket.

 

cats5

 

Men maten, tyvärr. Den höll inte måttet för mig eller mina bordskamrater. Förrätterna fick mycket väl godkänt men vi var alla ganska besvikna på huvudrätten. Jag tyckte inte ens om torsken som jag ällt in. So, nopp. The White Rabbit må vara snyggt men jag tror inte att jag kommer att komma åter. Maten kostar helt enkelt mer än vad den smakar enligt mig.

För övrigt så har våra gäster som sagt lämnat oss och vi är för första gången på ganska exakt en månad samlad hela familjen W. Hemma i vår lägenhet. Bara vi. Känns ganska lyxigt faktiskt!

 

KRAM Sara

Comments

  1. Helena Ma 3 January, 2014 Reply

    Öjöj va ni whiz genom globen! är ni tillbks redan? Gud va tiden går fort när man har det roligt. Hälsa på någon helg så fixar jag lite vin och käk.. Ser fram emot att gosa med Alma igen hihi...