BLOG

Tillbaka

DSC_0962Ett av helgens favvo-klick. 

 

Hallo HEJ!

Jag är tillbaka i Singapore. Med lite mer sol på nosen än när jag lämnade i torsdags och med lite mer sömn i kroppen. Det var så klart helt grymt att vara på tjej-weekend i Saigon. Trots att jag hade feber när vi åkte och halva gänget åkte på matförgiftning på plats (tack gode Gud slapp jag undan). Och det gick faktiskt jättebra att lämna Alma. Jag erkänner, jag grät när jag lämnade henne men sedan gick det jättebra. Jag fick aldrig så där ont i magen av saknad som jag trodde att jag skulle få. Och Alma hade en grym helg med sin pappa. Och pappan njöt verkligen av egentiden med sin lilla tjej. Win win för hela familjen W alltså!

Och när jag landade igår så var min barndomsvän från Sverige på plats i lägenheten på 18e våningen och nu har jag en hel vecka av kompishäng att se fram emot. Och ja, det finns så klart 1000 bilder från Saigon, de får jag lov att återkomma med. Nu ska jag äta körsbär och fnittra åt barndomsminnen.

 

KRAM Sara

 

Comments

  1. Nina 18 November, 2013 Reply

    Åh vad härligt det låter, ser fram emot bilder! Ha en fin start på veckan :) Kram.

  2. Hanna 19 November, 2013 Reply

    Fantastiskt bra bild! Kram

  3. Linn 24 November, 2013 Reply

    Supercool bild! Sitter fortfarande här och fnissar åt restaurangen som bara spelade en enda låt... Var det den enda de hittade som dög, eller? :-)