BLOG

Tokyo from above

Denna utsikten vaknade jag till i morse :-). Synd att jag måste stänga in mig på kontoret hela dagen.

 

Så här får man kanske inte skriva om man bloggar på spotlife med usch vad DÅLIGT jag tycker att det är!!! Om du planerar att börja blogga eller flytta din blogg hit så “varnar “jag för spotlife. Först är det ju all reklam. Usch!!!!  Undrar även om det verkligen är ngn som köper de där one-piece dräkterna de gjort reklam för i evigheter nu?! Idag fick dessutom jag informationen att de ska göra om alla bloggar och då kommer allt jag gjort med designen här att försvinna och jag måste göra om det igen (css, widgets, header etc för er som kan blogg-språk). Kanske blir det snyggare än nu, kanske inte. I have no idea, förutom att jag får göra om allt som tagit mig timmar att göra. Grrr!

Nopp, för dig som letar blogg-domän så rekommenderar jag dig blogg.se. Enda anledningen att jag inte flyttar tillbaka dit är att jag inte kan ta med mig de inläggen som jag skrivit här. Så blogg.se, fixar ni att jag kan flytta med mig min blogg kommer jag tillbaka till er 🙂 om jag inte hinner köpa oss en egen bloggplats först. En som bara är vår, utan reklam om obehagliga överaskningar!

 

Kram Sara

Comments

 1. Hanna 27 March, 2012 Reply

  pratade med en vän som jobbar där. och kanske att det går att fixa att du kan komma tillbaka! :)

 2. Nadja 27 March, 2012 Reply

  Så tråkigt när det strular, jag bytte till eget för nån vecka sen och gud så nöjd jag är!! Bästa jag gjort så jag rekommenderar det absolut :D

  • sara 29 March, 2012 Reply

   ja, et är så grymt trist!!! Funderar på att byta till egent jag med!

 3. Sara 27 March, 2012 Reply

  Åh det låter ju underbart, tycker jag absolut ni ska göra! :)

 4. Hanna 28 March, 2012 Reply

  Ja visst är det tråkigt med all reklma, egentligen är dne rätt tråkig men för dem är dte väl bra... ;) Men det kan ju liksom förstöra en blogg, hur bra den är med en massa reklam. Men de flesta bloggar är ändå rätt bra meed reklamen. Vilken vacker utsikt! Där skulle jag vilja vara... Det verkar vara rätt högt ockås, hahah men ändå fint :) Kraam <3

  • sara 29 March, 2012 Reply

   Ja, jag personligen stör mig väldigt mkt på reklamen, så antar att jag inte valt helt rätt bloggdomän 

 5. annelie berg 28 March, 2012 Reply

  Men åå vad tråkigt! Kan du inte kontakta blogg.se och kolla om dom kanske vill hjälpa dej med en flytt? Jag glömde säga tidigare att du är inte ensam om att träna till Glee! Haha jag är likadan. Man blir ju såå peppad!! :) Och tack för det du sa om min tatuering, vad himla himla jätteglad jag blir. Jag kan inte svara på kommentarer nå mer (måste be richard att fixa det) Vi har för övrigt egen domän+webbhotell och är jättenöjda. Det drar dock inte lika mycket läsare, men vad gör det :) Hur som, tack!! Åå vilken vacker utsikt. Och solsken!!

  • sara 29 March, 2012 Reply

   Hihi, vad härligt att höra att jag inte är den enda som tränar till Glee . De ger ju så mycket energi 

 6. Mari 28 March, 2012 Reply

  Sv ;) Nej det är ju inte det..Hm.... Det blir nog den oranga. Den vägde tyngst igår, men ja...jag får se =) Tack fina du !!!!

  • sara 29 March, 2012 Reply

   Kul, hoppas att man får se den på sedan!