BLOG

Traditioner

DSC_0419

Jomen vi är åter på svensk mark och har hunnit med att trycka i oss massor av dessa läckerheter. På den årliga kräftskivan med mitt gamla gymnasiegäng. Mums mums!

 

Sommaren fortsätter att rusa fram och lilla Alma och befinner oss åter på svensk mark. Och det här med bloggen, ja den kommer lite på efterkälke, men det får nog vara så en vecka till. Så kör vi full fart här inne igen när sommaren i Sverige är över för detta året och vi skapat någon slags vardag borta i Singapore. Nu får dock fokus ligga på att umgås med de våra här i Sverige.

Ja och för dig som inte känner mig så där superbra så kan jag tala om att mitt liv alltid rusar fram i 180. Vi landade tex från Singapore i lördags (efter en 12h flight utan ett enda skrik. Ärligt, inte ens ett!!! Supermum, oh yes!) och söndagmorgon kl 09.00 hämtade jag upp en av mina finaste vänner och hennes lilla Viktor på knutpunkten och susade upp till Falkenberg. Där fick vi träffa underbara Hanna och söta Lily i dagarna två innan vi susade ner till Skåne igen. Ja och under de 2 dagar jag varit i Skåne har jag hunnit med att hosta en kräftskiva, lunchat, ätit middag, shoppat ny skötväska… Och så kommer det fortsätta. De 10 dagar vi har kvar i Sverige ska vi hinna med 2 bröllop, en tur till Örebro, för att inte tala om allt häng med de vi tycker så mycket om. Sen behöver vi nog semester från semestern :-).

 

DSC_0422

DSC_0427

Ni har sett dem innan, gymnasietjejerna tillsammans med blodröda kräftor. För vi ses varje år. Så himla kul att vi fortfarande håller kontakten, för det var ju några år sedan vi hängde på Nicolaiskolan här i Helsingborg och suckade över svåra integraler :-).

DSC_0437

Och vi har något av ett proffs vad gällande efterrätter i gänget (som till och med har stått för bröllopstårtan på en av tjejernas bröllop). Just i år fixade hon en knäckig kladdkaka. Oh my säger jag bara!

KRAM Sara

Comments