BLOG

Träningsvärk

DSC_1587

Den som säger att yoga bara är avslappning kan testa att gå i mina kläder idag. Jag har tärningsvärk överallt!!! Mage, axlar, lår… You name it!

 

Nämen så kul! En liten påminnelse och boom så är vi en hel drös med bloggerskor som tänte träna 5 gånger i veckan hela oktober månad! Det är så coolt med bloggvärlden, Hanna fick för sig att träna 5 dagar i veckan i oktober och sedan har hon fått en hel drös med folk som hänger på. Hur peppande är inte det, tack för initiativet Hanna!

Så, vi som tränar 5 dagar i vecka i oktober är:

 • Hannas krypin
 • Eva (som tänkte köra dubbelpass för att få ihop det i veckan). Hon har föresten nyss flyttat till Kuala Lumplor, hade det inte varit kul om hon också började blogga så vi fick följa med 😉
 • Singapore Style
 • Mystyle.blo.gg
 • The Flying Hippo som har förlängt utmaning ända fram till jul. Hon är för cool, Nellie och jag hakar på så klart!
 • Karriärstege & Läppglans. Ja, du fick hänga på Josefin även om jag anade en viss tvekan :-). Prommis räknas!
 • Hemma hos Hanna. Så klart, det var hon som startade hela grejen!

Själv har jag kört 3 pass denna veckan vilket känns ganska bra med tanke på att det bara är torsdag. Men jag ska erkänna att jag har träningsverk precis överallt! Värst är det i mage, axlar och rumpa. Rumpan står gårdagens löpning för men resten är banne mig yogan. Shit en sådan bra träning det är om man ser till att inte ligga på latsidan. Löprundan igår var föresten riktigt rolig även om jag bara sprang 10 minuter med resten av gänget. Jag skulle nämligen ta en genväg dit vilket slutade med att jag sprang runt som en yr höna i botaniska trädgården och letade efter utgången :-). Well, jag sprang ju i vilket fall så träningsmässigt fick jag till det ändå. När jag väl hittade rätt så sprang vi på en 400m bana som var fullsmockad med löpare, powerwalkare och gymnaster. Verkligen peppande miljö så jag kan rekommendera löpbanan på Evans Road vid Botaniska trädgården.

Kram på er!
Sara

Comments

 1. Nellie 13 October, 2013 Reply

  Ja ibland behövs det en påminnelse bara. :) Kul att du är med fram till jul! Det svåraste är ju att komma in i rutinerna och när jag väl är där så vill jag köra ett tag till, så funkar jag. Kram!

 2. Linn 14 October, 2013 Reply

  Jag kommer aldrig att glömma när vi hade stegtävling på jobbet. Annan fysiskt aktivitet fick översättas till steg, allt baserat på hur många minuter man hade tränat. Jag var inne i en intensiv yoga-period och samlade på mig en ansenlig mängd poäng. En kollega frågade vad jag gjorde. Jag berättade om yogan varpå hon fnös och sa "jaha, så man kan få poäng för att vila?". Det fnissade jag gott åt. Min dåvarande yogalärare körde stenhårt med oss. Det kunde lätt vara 30 solhälsningar i högt tempo, följt av tuffa asanas som verkligen brände i musklerna. Yoga kan verkligen vara både avslappnande och supertuff träning.