BLOG

Treat hemifrån

När det kommer stora gröna kuvert med massa svenska frimärken på slår mitt gärna genast lite snabbare. Då måste det ju vara ett av de mycket uppskattade häldningarna hemifrån!

Denna gången gömde sig ett vackert tack-kort från fina vänners bröllop i somras. Tillsammans med en liten 30-ärs hälsning, man borde fylla 30 oftare alltså!  Haha, märks att avsändaren kännt mig i några år, inredningstidning och choklad. Kan ju inte bli bättre!

Dessutom var det svensk choklad, från Malmös chokladfabrik. Snacka om en treat hemifrån! Malin och Jörgen, ni gjorde min dag! Och som pricken över i:et kom det gröna kuvertet fram igår, en fredag när jag var ensam hemma hela kvällen. En sådan tajming alltså!

 

GODMORGON VÄNNER!

Här i lägenheten på Yongkang lu är vi lite extra lyckliga denna morgon. M var nämligen i Singapore i veckan och kom hem sent igårkväll. Så denna morgon njuter vi av att vara på samma plats igen. Vardagskärlek!

Jag ska dock snart lämna M hemma själv och springa iväg för att möta upp en vän för en svettig yogaklass. Ska bli kul att yoga tillsammans med en vän, jag brukar ju mest köra själv. Sedan hoppas jag på att hinna med lite shopping (stor gadrobskris här alltså) innan dagens inbokade fika och sedan middag. Så det är full rulle denna lördagen, nice!

Stor kram!
Sara 

Comments

  1. Malin 4 November, 2012 Reply

    Vad kul att vårt paket kom fram på en fredag så du hade godsakerna till helgen!