BLOG

Tropisk fredag

DSC_0297

Åh vad jag är förtjust i vårt buddah-huvud som vi hittade i en antik möbelshop i Shanghai! Den står i vår korrior brevid ett doftljus som doftar cocos.

 

DSC_0296

Doftljuset är jag för övrigt också förtjust i, den ger härliga tropiska vibbar!

 

DSC_0298

Som sagt, buddah och doftljuset står tillsammans på våra Billy bokhyller som fyller i en hel vägg. De slukar ju hur mkt som helst, de där hyllorna. Toppen när man han ont om förvaring!

 

Hej amigos!

Tittar in en snabbis för att önska er en härlig fredag! Här i Singapore förbereder vi fredagsmys med lyxiga korvar, stuvad potatis och filmkväll. Ser mycket fram emot kvällen!

Annars så har vi lite besök som tittar in och ut ur Singapore under veckan. Igår hade vi bland annat en Shanghai-vän som var här med jobbet, men som såg till att ge oss en kväll. Vi tog henne till Esquina och dog en smula, damn vad god mat de har där alltså!!! Och på tal om mat så råder restaurang-vecka i Sinagpore nu. En vecka där många dyra fina restauranger gör en specialmeny som de erbjuder för en billigare peng. Vi har bokat in en fin-lunch imorrn, ska bli riktigt roligt!

 

KRAM på er! Önskar er en fin fredag!
Sara

Comments

  1. Åhhh, buddahuvudet är ju helt galet snyggt. Perfekt. Letar efter ett liknande men det är verkligen svårt att hitta. Kram kram