BLOG

Under construction

20120923-182025.jpg

I söndags var vi ute på prommis och jag knäppte denna bilden, det är en cool stad jag bor i. Ni som följer mig på Instagram har sett den förr (ni hittar mig som lifeinshanghai).

20120923-182730.jpg

Shanghais högsta skyskrapa är den högra på denna bilden, det är där du kan gå på glasgolv på våning 101. Nu byggs dock en skrapa som ska bli ännu högre och den växer dagligen. Det ser så grymt coolt ut med de stora lyftkranarna högst upp, eller hur?!

Oh no! Jag hittar inte min telefon. SKulle plocka upp den ur min väska när jag var klar på gymmet idag men den låg inte i väska. Åhh, håll alla tummar ni har för att den ligger kvar på kontoret. Att bli av med telefonen är inget billigt nöje direkt… Jaja, det är inte lönt att fundera mer på det förrän jag är på kontoret imorrn, jag kan ju ändå inte göra något nu.

Annars har dagen bjudit på jobb och gym. Det är så grymt skönt att vara back in the game när det gäller träning så ni anar inte! De senaste 4 månaderna går inte till historien för bra träningspass direkt. Illamående och foglossning rimmar inte väl med tuffa gympass. Men idag körde jag 25min powerwalk i uppförsbacke och sedan ben-styrka. Nice!

Hoppas att ni har en fin måndag!
Sara

Comments

 1. Jeanette 24 September, 2012 Reply

  Det kommer nog bli en häftig byggnad! Härligt att du kommit igång med träningen igen, jag var jättedålig under graviditeten men nu längtar jag till efterkontrollen då jag hoppas på att få ok att börja igen. :)

  • sara 25 September, 2012 Reply

   håller tummarna för att du får klartecken för träning snart!!!

 2. Johanna Lind 24 September, 2012 Reply

  jo tjenare, hur har dem fått upp lyftkranarna där uppe? och hur får dem ner dem sen... men häftigt är det. Jag tror att din mobil är på arbetet (håller tummarna) :)

  • sara 25 September, 2012 Reply

   Ja det är himla bra frågor, hur tusan lyckas dem?!

 3. sofia 25 September, 2012 Reply

  Härliga bilder! =) Den minsta där är inte kusin ;) bara den lite äldre blonda

 4. Lisa 25 September, 2012 Reply

  Håller tummarna för att telefonen ligger på kontoret :) Kram på dig!

  • sara 25 September, 2012 Reply

   Det gjorde den, THANK GOD!!!

 5. Oscar 25 September, 2012 Reply

  Hej, Superhärlig blogg! Hur är det att vara anställd av IKEA? Finns det några förmåner som anställd av dem? Är de lika "snåla" internt som de uppfattas externt?

  • sara 25 September, 2012 Reply

   Jag kan varmt rekommendera IKEA som arbetsgivare!

 6. Piccolacasa 25 September, 2012 Reply

  Oh no! Hoppas verkligen den ligger där. Det är ju alla kontakter och bilder och sms också. Men du har kanske en säkerhetskopia på datorn.

  • sara 25 September, 2012 Reply

   Found it!!!! Mina kollegor ahde hittat den och gömt undan den till mig. De väntade dock 20 min med att berätta det för mig... :-)