BLOG

Universal Studios i Singapore

DSC_4662small

Dagens Singapore-tips, Universal Studios.

 

Den med bra minne minns att jag hade mina bröder här tidigare i år. Vi tre plus Alma hängde en hel vecka. Det var faktiskt lättare än vad jag trodde att hitta saker att göra som passade en 2-åring, en 14-åring, en 26-åring och en 32-åring (ja. självklart är det jag som är 26-åringen :-)). Den bästa aktiviteten av dem alla var nog Universal Studios här i Singapore. Trots att den funnits på vår lilla ö så länge jag har bott här var det första gången jag var där, och jag var positivt överaskad. Alma gick igång på all underhållning med sång och dans, alla utklädda figurer oxå var hon tvungen att åka madagaskar-turen 2 gånger. Vi andra gillade atmosfären och alla häftiga åk. Jag lät grabbarna åka mest så fick bara till ett åk (en berg och dal bana i mörker) men jag kände mig som 14 på nytt :-).

Så är du i krokarna och inte vet vad du ska göra i helgen tycker jag att du ska dra till Universal Studios!

 

KRAM Sara

Comments