BLOG

Up an away

Idag ska jag upp i luften igen. mot Tokyo denna gång. Räknade lite på det och detta blir min 6e resa under 2012. Det är lite för mycket, faktiskt.

 

Det är en ljuvlig morgon i Shanghai. Ni vet en sådan där när man faktiskt kom ur sängen på morgonen och hann träna. Och när man satte de trötta fötterna utanför dörren så möttes man av vår och fågelsång. Precis en sådan morgon jag behövde denna dag. Jag måste flyga till Tokyo med jobbet i eftermiddag, något jag inte är sugen på alls så behövde en liten uppmuntran.

Efter att först ha spenderat 10 dagar i Sverige och sedan ha besök hemma gör att jag är litet tröttare än vanligt. Samt att jag ligger lite back i allt småfix en vardag för med sig. SOm att kolla den privata mailen, noppa ögonbrynen eller kolla på sista avnittet av Grey. Så det är precis det jag ska göra i Tokyo (förutom att jobba), det blir ingen sight-seeing denna gång. Hur gör ni andra som reser mycket med jobbet? Tar ni tillfället i akt och turistar gärnet på kvällarna. Eller chillar ni på hotellet och kanske gymmar istället?

 

Kram på er vänner, hörs från Japan!
Sara 

Comments

 1. Hanna 26 March, 2012 Reply

  men oj, ska du iväg nu igen! hoppas du har lite tur med tiden och får se sakuran blomma! Det är en av de där "jag vill" innan vi flyttar från Asien. Japan under vårblomningen :) ha det så fint nu! kram

  • lifeinshanghai 27 March, 2012 Reply

   Tyvärr blommar det inte än.... Höll tummarna men våren är sen iår...

 2. piccolacasa 27 March, 2012 Reply

  Resa igen? Förstår att det känns lite mycket. När jag var i Korea i somras turistade jag jättemycket på kvällarna. Men mer erfarenhet har jag inte, av att resa i jobbet :) kram!

  • lifeinshanghai 27 March, 2012 Reply

   Ja, jag brukar också försöka göra det men denna gången satsar jag på chill istället :-)